Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

NUX Mighty Lite-BT Desktop Gitaarversterker



€ 99,00
Inclusief belasting

Desktop 3W gitaar versterker, met bluetooth en DSP effecten icm met de Mighty app.

Werkt met bijgeleverde adapter, batterijen of USB Voeding

Laatste items in voorraad


Mighty LBT Desktop Gitaarversterker

NUX Mighty Lite BT is een nieuwe standaard voor de mini-klasse versterkers. Het is een lichtgewicht en letterlijk kleine alles-in-één draagbare gitaarversterker. Het is een oefenversterker met een laag watt die je in elke kamer van je huis kunt gebruiken, op een bureau kunt zetten of overal mee naartoe kunt nemen en jammen, via de batterijgevoede werking of USB-naar-powerbank-verbinding.

Het beschikt over 3 kanalen, ingebouwde digitale reverb en vertraging, Nux gebruiksvriendelijk interface-ontwerp. Het biedt ook een Auxiliary line-in en Bluetooth-verbinding om mee te jammen met je eigen muziek... Je kunt je jamvaardigheid verbeteren samen met de ingebouwde drums en metronoom.

Het heeft goed klinkende en schone overdrive en distortion kanalen. Met een single coil of humbucker pickup gitaar kun je inbellen om elk muziekstijlgeluid te creëren, zoals pop, rock, blues en metal en meer...

Verbeter uw geluid met digitale effecten; NUX Mighty Lite BT heeft filters en digitale effecten. U kunt de Delay- en Reverb-effectregelaars gemakkelijk bereiken via de interface van de versterker. En er is meer te ontgrendelen via de Mighty Lite BT mobiele APP.

Je geluid is nu klaar om te rocken!

Je kunt een drumbeat kiezen en spelen zoals je wilt en voelt. Er zijn 9 drumbeats in verschillende drumstijlen: Pop, Metal, Blues, Country, Rock, Ballad, Funk, RNB en Latin.
En een metronoom voor je vaardigheidsverbetering.

U kunt TAP TEMPO gebruiken om de vertragingstijd en de drumsnelheid in te stellen. U kunt tussen Delay Speed ​​of Drum Tempo wisselen door de TAP TEMPO-knop 1,5 seconde ingedrukt te houden.

NUX Mighty Lite BT is een multimedia-desktopversterker met ultralaag watt. Je kunt elke muziekspeler aansluiten via een 3,5 mm AUX-IN- of Bluetooth-verbinding. Speel mee met achtergrondtracks en zet de vleugels op en rock in je slaapkamer! Of laat de baby niet huilen, gebruik je koptelefoon.

De Mighty Lite BT is een draagbare miniversterker. Je kunt de versterker thuis gebruiken met de 9V-voedingsadapter of je kunt de versterker overal mee naartoe nemen. Het werkt ook met 6 x AA-batterijen of u kunt een powerbank aansluiten via een USB-kabel.

NUX Mighty Lite mobiele applicatie

Nu is de Mighty Lite APP beschikbaar voor Android en iOS.
U kunt het installatiebestand voor Android-apparaten downloaden vanaf de ondersteuningspagina. En het is beschikbaar in de Apple Store voor de Apple-apparaten.

NUX MIGHTY Lite BT
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...