Alle Categorieën
 • Parkeren

  APCOA Parkeergarage
  Grote Kerk Alkmaar

 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • VVV Cadeaubonnen

  Online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Bas Versterking

Bas Versterking & Speakers

Bas Versterking

24 producten.

Item 1-15 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Ashdown Tourbus 15 Bas Combo 15 Watt

15w 1 x 8 " bascombo, mp3-ingang en hoofdtelefoonuitgang.

Ashdown Engineering creëert basversterkers in alle soorten en maten, elk met één ding gemeen: ze produceren allemaal een heldere bastoon die het beste van je spel vastlegt, met rock- solide betrouwbaarheid en uitstekende geluidskwaliteit.
Perfect om te oefenen, omdat oefenen perfect is.

€ 109,00 Prijs

Ashdown Studio 15 Bas combo 300W / 15"

Met een gewicht van maar liefst 11,2 kg (24,6 lbs) is de Studio 15 vanaf het begin ontworpen om lichtgewicht en draagbaar te zijn, terwijl hij nog steeds de zware klank en veelzijdigheid levert die de wereld van een Ashdown basversterker gewend is.

De ongelooflijk stijlvolle Studio 15 levert 300 watt aan premium Ashdown-klank via een aangepaste lichtgewicht 15 "NEO-luidspreker. Krachtig maar draagbaar komt de Studio 15 barstensvol geweldige functies, waaronder voetschakelbare buis-geëmuleerde overdrive, XLR DI, FX-loop, hoofdtelefoonuitgang, 5-band EQ, Line In en meer.

Een superlichte, zeer luide en veelzijdige combo die niet alleen geschikt is voor oefenen en repetities, maar ook voor kleine tot middelgrote optredens.

€ 619,00 Prijs

Ashdown Studio 12 Bas Combo 110W / 12"

Voor bassisten die het gewicht van hun versterker willen verminderen maar niet de toon, introduceert Ashdown de nieuw Studio-reeks.

Met een gewicht van slechts 10,3 kg (22,7 lbs) is de Studio 12 van de grond af ontworpen om verbazingwekkend licht en draagbaar te zijn, terwijl hij nog steeds de zware klank en veelzijdigheid levert die de wereld gewend is van een Ashdown basversterker.

De ongelooflijk stijlvolle Studio 12 levert 100 watt aan eersteklas Ashdown-klank via een op maat ontworpen lichtgewicht 12 "-luidspreker. Krachtig maar draagbaar komt de Studio 12 boordevol geweldige functies, waaronder ingebouwde klep-geëmuleerde overdrive, hoofdtelefoonuitgang, 5-bands EQ, Line In en meer .

Een superlichte, luide en veelzijdige combo geschikt voor oefenen, repetities en kleine optredens.

€ 439,00 Prijs

Ashdown Studio 10 Bas combo 50W / 10"

Voor bassisten die het gewicht van hun versterker willen verminderen maar niet de toon, introduceert Ashdown de nieuw Studio-reeks.

Met een gewicht van slechts 7 kg (13,4 lbs) is de Studio 10 van de grond af ontworpen om verbazingwekkend licht en draagbaar te zijn, terwijl hij toch de zware klank en veelzijdigheid levert die de wereld van een Ashdown-basversterker gewend is.

De ongelooflijk stijlvolle Studio 10 levert 50 watt aan eersteklas Ashdown-klank via een op maat ontworpen 10 "-luidspreker. Krachtig maar draagbaar komt de Studio 10 barstensvol geweldige functies, waaronder ingebouwde klep-geëmuleerde overdrive, hoofdtelefoonuitgang, 5-bands EQ, Line In en meer.

Een superlichte, luide en veelzijdige combo die geschikt is voor elke bassist.

€ 289,00 Prijs

Ashdown Studio 8 Bas combo 30W / 8"

Voor bassisten die het gewicht van hun versterker willen verminderen maar niet de toon, introduceert Ashdown de nieuw Studio-reeks.

Met een gewicht van maar liefst 6,1 kg (13,4 lbs) is de Studio 8 vanaf het begin ontworpen om lichtgewicht en draagbaar te zijn, terwijl hij nog steeds de zware klank en veelzijdigheid levert die de wereld gewend is van een Ashdown basversterker.

De ongelooflijk stijlvolle Studio 8 levert 30 watt aan premium Ashdown-klank via een op maat ontworpen 8 "-luidspreker.
Krachtig maar draagbaar komt de Studio 8 boordevol geweldige functies, waaronder 3-bands EQ, hoofdtelefoonuitgang, Line In en meer.

Een superlichte, zeer luide en veelzijdige combo die geschikt is voor alle bassisten die onderweg een geweldige klank willen.

€ 169,00 Prijs

Ashdown Studio Jnr Bas combo 15W / 8"

Voor bassisten die het gewicht van hun versterker willen verminderen maar niet de toon, introduceert Ashdown de nieuw Studio-reeks.

Met een gewicht van maar liefst 6,1 kg (13,4 lbs) is de Studio Jnr vanaf het begin ontworpen om lichtgewicht en draagbaar te zijn, terwijl hij toch de zware klank en veelzijdigheid levert die de wereld gewend is van een Ashdown basversterker.

De ongelooflijk stijlvolle Studio Jnr levert 15 watt aan premium Ashdown-klank via een op maat ontworpen 8 "-luidspreker.
Krachtig maar draagbaar komt de Studio Jnr boordevol geweldige functies, waaronder 3-bands EQ, hoofdtelefoonuitgang, Line In en meer.

€ 139,00 Prijs