Alle Categorieën
 • Parkeren

  APCOA Parkeergarage
  Grote Kerk Alkmaar

 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • VVV Cadeaubonnen

  Online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Overige - Style

Overige-Style

Overige - Style

15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Tokai SG58-BB Zwart (SG - model)

Tokai Japan is een gerenormeerde gitaar fabrikant die onder meer jarenlang voor Fender de Japanse gitaren gebouwd heeft.
Het mag dus duidelijk zijn dat ze daar wel weten wat ze doen.
Naast de Japanse modellen zijn er ook de betaalbare Chinese instrumenten.
Deze Tokai's mogen dan gunstig geprijsd zijn maar kunnen het met gemak opnemen tegen de veel duurdere originele modellen van de bekende merken.

Tokai heeft zijn Chinese lijn een serieuze upgrade gegeven, met Koreaanse hardware en pickups en hetzelfde fretdraad als de Japanse modellen.

€ 569,00 Prijs

Hagstrom Guitars Pat Smear Signature Black

Pat Smear Signature Black

Als gitarist van de invloedrijkste rockband van de lichting zou Pat Smear overal als endorser aan de slag kunnen. Hij koos echter –bewust– voor HAGSTROM. En eigenlijk is dat geen grote verrassing: al in de Nirvana-periode werkte hij nauw met ons samen. Hij bezit trouwens één van de grootste Hagstrom-collecties in de VS!
€ 999,00 Prijs

Vintage Guitars V65HBLD Hardtail Blonde Jazzmaster

De elektrische offset-gitaar is een getrouwe van de onafhankelijke rockscene en heeft zichzelf gevestigd als de typische, iconische alternatieve gitaar. Hoekig en chaotisch, net als de geluiden die het bevat, is de gloednieuwe Vintage V65HBLD het perfecte instrument voor die spelers die aan de rand van de gitaarsamenleving opereren; de zes snaren bij uitstek voor de anti-traditionalist.

Door een paar soapbar single-coil pickups te combineren via een drieweg-keuzeschakelaar, is de V65HTB in staat om te schakelen tussen jangly cleans en harkende hoge tonen om getunede vervormde riffs en pedaal-aangedreven muren van geluid te laten vallen. Voor de gitarist die tegen conventies in vliegt, is de Vintage V65HBLD hier om je te helpen prachtige herrie te maken.

€ 399,00 Prijs