Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

NUX Mighty Air Draadloze Desktop Gitaarversterker€ 179,00
Inclusief belasting

Draadloze, oplaadbare, 10 Watt stereo desktop gitaarversterker met dsp effecten icm met de Mighty App en 2,4gHz draadloze zender.

Op voorraad, snel leverbaar


Mighty Air Draadloze Desktop Gitaarversterker

Een 10 watt versterker en draadloze zender die voldoet aan de behoeften van moderne gitaristen en bassisten.
NUX Mighty Air is een draadloze stereomodellerende gitaarbasversterker met Bluetooth-connectiviteit en een speciale app die je klank van je Android- en iOS-apparaten kan verbeteren.

Plug-n-play, volledige draadloze veelzijdigheid.
NUX Mighty Air zet de nieuwe standaard voor oefenversterkers met zijn complete draadloze veelzijdigheid. Het meegeleverde draadloze systeem van zender en ingebouwde ontvanger kan goed werken met elke gitaar/bas, actieve pickups of passieve pickups.

Tot 18 uur ononderbroken speeltijd.

Het is tijd om afscheid te nemen van de AA-batterijen, een krachtige oplaadbare batterij is ingebouwd in deze versterker die tot 18 uur ononderbroken speeltijd kan leveren op een enkele lading.

Een versterker, 2 standen, 7 kanalen.
Om een ​​versterker te ontwerpen die perfect kan werken met zowel gitaren als basgitaren, heeft ons R&D-team een ​​uniek luidsprekersysteem gecreëerd door gebruik te maken van 2 2” aangepaste luidsprekers met een passieve basradiator. De gitaarmodus is geladen met 4 kanalen: Clean, Overdrive, Distortion en Acoustic Simulator, terwijl de basmodus 3 kanalen heeft: Pop, Rock en Funk.

Tal van voorversterkermodellen, kast-IR's, drummachines en effecten.
Laat u niet misleiden door het bedieningspaneel, er zijn tal van voorversterkermodellen en kast-IRS en effecten beschikbaar met onze Mighty AMP-app. En het beste is dat je alle wijzigingen die je in een kanaal hebt aangebracht kunt opslaan voor verder gebruik.

Bluetooth-audioweergave met EQ-keuzes.
De Bluetooth van de NUX Mighty Air kan meer dan alleen audio afspelen, hij wordt ook geleverd met 9 ingebouwde EQ-presets die in sommige gevallen handig kunnen zijn. Laten we zeggen dat als je wilt meespelen met een nieuwe song en je kunt de achtergrondtrack niet vinden, het gebruik van de preset Guitar Cut het gitaarsignaal automatisch zal elimineren.


Specificaties:

Inclusief zender
2 x 2-inch luidsprekers
4 watt x 2 uitgangsvermogen
18 uur speeltijd
Oplaadbare batterij met lange levensduur

NUX MIGHTY-AIR
3 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)