Alle Categorieën
 • Parkeren

  APCOA Parkeergarage
  Grote Kerk Alkmaar

 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • VVV Cadeaubonnen

  Online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

4 - Snarig

4 - Snarig

4 - Snarig

51 producten.

Item 1-15 van 51 in totaal item(s)

Actieve filters

E20BLK 7/8 P-Bass zwart -€ 20,00

Encore (by Vintage) E20BLK 7/8 P-Bass zwart

E20BLK 7/8 P-Bass zwart

Als een volledige, lange schaal basgitaar gewoon te veel is om te beheren, is de prachtige nieuwe 7/8 maat Encore E20 het perfecte antwoord. Met de E20 kunnen jongere spelers en spelers met kleinere handen al het gevoel, geluid en de opwinding ervaren van het spelen van basgitaar - zonder gedoe!

De E20 is een originele Encore® basgitaar gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Encore ontwerpteam.

€ 139,00 Normale prijs € 159,00 Prijs
 • In prijs verlaagd

Vintage Guitars VJ74SSB Jazz bass Sunburst

VJ74SSB Jazz bass Sunburst

Deze klassiek ontworpen bas is een echt werkpaard. Met twee Wilkinson WJB800 pickups en door Wilkinson ontworpen bridge- en stemmechanieken is de V74 een perfecte bas voor vrijwel elke muziekstijl. Een elzenlichaam afgewerkt in Gloss Black of Sunset Sunburst is gekoppeld aan een harde esdoorn hals met traditionele puntmarkeringen.

De VJ74 ™ is een originele Vintage® ReIssued-serie bas, ontworpen en gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Vintage-ontwerpteam.

€ 389,00 Prijs

Vintage Guitars V4MVW P-bass Vintage White

V4MVW P-bass Vintage White

De Vintage V4 basgitaar-serie biedt onverslaanbare tonen en speelbaarheid, tegen een uiterst portemonnee-vriendelijke prijs.

Klassieke gesplitste single coil tonen zijn rijk aan V4-bassen. Het oostelijke populierenlichaam geeft een stevige basis voor de verstelbare brug van Wilkinson en is perfect afgestemd op een harde esdoornhals.

De V4 ™ is een originele Vintage® ReIssued Series-bas, ontworpen en gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Vintage-ontwerpteam.

€ 389,00 Prijs

Ibanez GSR200BK Basgitaar (zwart)

De GSR200 is een Soundgear-serie solid body elektrische bas.

De GSR200 heeft een Populieren body met dubbele uitsparing, een geschroefde esdoornhals met een 22-fret jotoba toets met witte stip positiemarkeringen.
Onderdelen zijn onder meer een paar Ibanez Dynamix passieve pickups met een jazz pickup bij de brug en een precisie pickup bij de hals, een B10 brug met 19 mm snaarafstand, een plastic topkam en Ibanez stemmechanieken.

€ 279,00 Prijs

Ibanez GSR200BWNF Basgitaar (Walnut Flat)

De GSR200B is een Soundgear-serie solid body elektrische bas.

De GSR200B heeft een Nyatoh body met dubbele uitsparing, een geschroefde esdoornhals met een 22-fret jotoba toets met witte stip positiemarkeringen.
Onderdelen zijn onder meer een paar Ibanez Dynamix passieve pickups met een jazz pickup bij de brug en een precisie pickup bij de hals, een B10 brug met 19 mm snaarafstand, een plastic topkam en Ibanez stemmechanieken.

€ 279,00 Prijs