Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Alhambra Iberia Ziricote



€ 695,00
Inclusief belasting

Alhambra Iberia Ziricote 

Laatste items in voorraad


Dompel jezelf onder in de schoonheid van Ziricote:

de zij- en achterkant van deze gitaar van Ziricote, een uitzonderlijk mooi hout, creëren een diep en kenmerkend Spaans geluid. Het unieke karakter van elk instrument wordt vergroot door de visuele contrasten die de nerven van dit hout op de zijkanten en achterkant tekenen. Je gezichtsvermogen zal genieten van het unieke karakter van elke gitaar.

Ergonomie en comfort in uw handen:

Het ergoneck-nekontwerp, smal en gebouwd met Samanguila, biedt ongeëvenaard comfort tijdens het spelen. Voel de harmonie tussen je handen en de gitaar, waardoor je gemakkelijk nieuwe muzikale dimensies kunt verkennen.

Vol en gebalanceerd geluid:

De keuze voor melamine voor het zadel en de topkam zorgt niet alleen voor een levendige klank, maar zorgt ook voor een volledige en uitgebalanceerde harmonie. De palissander toets, een stevige houtsoort, voegt elegante bruine tinten toe en stimuleert uw gehoor bij elk akkoord.

Professionaliteit in elk detail:

De met professionele precisie gestemde snaaractie zorgt voor een comfortabele gitaar zonder aan stevigheid in te boeten. Je tastzin wordt ondergedompeld in de kwaliteit en perfectie van elke fret, waardoor je je behendigheid zonder beperkingen kunt verkennen.

De Iberia Ziricote-gitaar: meer dan een instrument, een unieke zintuiglijke ervaring.

De Iberia Ziricote biedt professionele prestaties in een middenklasse-instrument en verrast u op een lonende manier. Het is niet zomaar een gitaar; het is een kunstwerk dat al je zintuigen prikkelt en je muzikale ervaring naar nieuwe hoogten brengt.

Ben jij klaar om jouw muziek naar een ongekend niveau te tillen? Ontdek vandaag nog de magie van de Iberia Ziricote.

1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)