Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Alhambra Z Natural€ 339,00
Inclusief belasting

Z Natural

Laatste items in voorraad


De Alhambra Z-Nature gitaar is een instrument voor beginners, van zeer goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

 

In dit model zijn de stappen van het productieproces verminderd, evenals de totale productiekosten, terwijl de erkende kwaliteit van Alhambra-gitaren behouden blijft. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat de Alhambra Z-Nature, net als de rest van het assortiment Alhambra instrumenten, volledig in Spanje wordt gemaakt.

Een volledig gecontroleerd productieproces en met totale garantie in het product, met respect voor het milieu, sociale verantwoordelijkheid en ook gecontroleerde giftige producten.

Met zijn natuurlijke satijnen afwerking blijven de poriën van de Z-Nature gitaar open, waardoor het geluid van de gitaar kan resoneren.

Alhambra heeft met het Z-Nature model een instrument bereikt met een groot volume en uitstekend comfort. Iedereen die deze gitaar speelt, wordt aangenaam verrast door zijn kracht, timbre van kwaliteit en tact.

Het zadel en de topkam zijn gemaakt van melamine, een materiaal dat veel geluid doorgeeft en een ronde klank geeft, zeer gebalanceerd.

De openporige lak zorgt niet alleen voor een mooie gitaar, maar vermindert ook het totale gewicht. Het lichte gewicht is erg interessant voor de kleintjes omdat ze het moeten dragen om zich te verplaatsen en de gewichtsvermindering erg belangrijk is.

Het Z-Nature-model heeft een eenvoudig maar zeer stijlvol ontwerp, een ontwerp dat zijn natuurlijke schoonheid uitdrukt. De hals is gemaakt van mahonie.

Met een massief cederhouten bovenblad biedt deze gitaar beginners een veilige keuze en de mogelijkheid om te beginnen met een instrument voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Een interessante optie:

 Zoals hierboven beschreven is het een model met een goede afwerking, duurzaam en een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar ook met een krachtig geluid. Een zeer interessante kwaliteit wanneer u op zoek bent naar een instrument om verschillende muziekstijlen te begeleiden of te spelen.

Alhambra Z Natural
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)