Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

NUX B-5RC Draadloos Gitaar Systeem€ 169,00
Inclusief belasting

2,4 GHz Draadloos gitaarsysteem met oplaadsysteem in luxe etui, automatisch pairing systeem

Op voorraad, snel leverbaar


B-5RC Draadloos Gitaar Systeem

Het is tijd om jezelf te bevrijden van kabels en een geheel nieuw niveau van draadloze vrijheid te ervaren met het NUX B-5RC draadloze systeem.

Verbeterd door de nieuwste NUX-technologie-innovatie en verbeterd algoritme, past de B-5RC perfect bij alle soorten elektrische gitaren, akoestisch-elektrische gitaren,
basgitaren en ukeleles, ongeacht met actieve of passieve, piëzo- of magnetische pickups.

Het levert opmerkelijke 24-bits audiokwaliteit, eenvoudige 'plug in and play'-bediening, superlage latentie (<5 ms) en een solide signaal voor afstanden tot 30 meter / 100 voet onder adequate omstandigheden.

De B-5RC wordt ook geleverd met een draagbare powercase om de draadloze units opgeladen te houden - ideaal ontwerp voor onderweg.

Hoge kwaliteit audio
B-5RC Wireless levert het signaal op 2,4 GHz frequentiebereik. Dat is een wereldwijd storingsvrij zendbereik dat je overal kunt gebruiken zonder signaalonderbreking. Met de 24-bit 44,1 KHz audiokwaliteit ervaar je nooit ongewenste geluidsdegradatie.

Automatische instelling
Elk paar NUX B-5RC heeft een uniek snel-aanpassend systeem.
Houd gewoon de aan/uit-knop ingedrukt om beide apparaten AAN te zetten, sluit de zender aan op uw instrument en de ontvanger op uw versterker (of pedaal, audio-interface en meer). Het is klaar om te spelen! Bovendien heeft het een handige MUTE-functie; klik gewoon kort op de POWER-knop van de zender als u voor een korte tijd wilt stoppen met spelen.

Lange afstand en ultralage latentie
NUX B-5RC heeft een 30 meter / 100 voet zichtlijn voor draadloze streaming (afhankelijk van de omgeving) en levert het signaal tussen de zender en de ontvanger in minder dan 5 milliseconden. Er is ook een optionele kabeltoonsimulatie om je klank te krijgen met het capacitieve kabeleffect zonder een snoer te gebruiken. Het maakt uw geluid net zo natuurlijk als het gebruik van een hoogwaardige kabel.

Perfect voor alle stijlen
NUX B-5RC werkt perfect met actieve/passieve elektrische gitaar en bas, en akoestisch-elektrische gitaren met piëzo of magnetische pickup. Het signaal is kristalhelder. Bovendien kun je door het compacte en lichtgewicht ontwerp comfortabel spelen op elk type gitaar en bas, inclusief akoestische gitaren en ukeleles.

Duurzame batterij en powercase
Met de ingebouwde, duurzame batterij van de B-5RC kun je tot 4 uur non-stop spelen. Het heeft ook een automatische slaapmodus om de levensduur van de batterij te verlengen - het systeem wordt automatisch uitgeschakeld na 10 minuten zonder te spelen. Voor optredende muzikanten is de B-5RC Power Case een perfecte oplossing. Dit draagbare laadstation biedt een batterijduur van maximaal 15 uur en kan het systeem ongeveer 3 keer opladen.

Specificaties:

Bedrijfsfrequentieband: 2,4 GHz
Audiokwaliteit: 24-bit 44,1 kHz
Werkingsbereik: tot 30 meter / 100 voet zichtlijn (afhankelijk van de omgeving)
Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz
Latentie: minder dan 5 ms
THD+ Ruis: Minder dan 0,05% 1kHz @-10dbFS
Auto-slaapmodus: na 10 minuten zonder bediening
Ingebouwde batterijcapaciteit: 3.7V/500mA (zender en ontvanger)
Batterijcapaciteit Power Case: 4000mAh
Levensduur batterij: tot 15 uur speeltijd
Afmetingen: 107 * 25 * 26 mm (L * B * H)
Gewicht: 68g

NUX B5RC
4 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

14 ander(e) product(en)