Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

IK Multimedia iLoud Micro Actieve Studio Monitor Set€ 319,00
Inclusief belasting

Actieve Studio Monitor Set

Laatste items in voorraad


IK Multimedia iLoud Micro Monitor Set

 • Lineaire frequentierespons.
 • Geen kleuring.
 • Transparantie.
 • Headroom.

Om de waarheid te horen, heb je referentiesprekers nodig die zich aanbieden.
En als je in een huis of kleine studio werkt, heb je nog grotere uitdagingen, van het gebrek aan ruimte op je bureau tot de "minder dan ideale" positie van je audiowerkstation, meestal tegen een muur geplaatst.

Nu, met iLoud Micro Monitor, kun je altijd en overal de waarheid in je muziek horen.
Het kleinste actieve studio-referentiemonitoringsysteem ter wereld biedt iLoud Micro Monitor je een ultranauwkeurige, echte lineaire frequentierespons zonder kleuring, en doet dit in elke luisteromgeving, vooral in thuis- en projectstudio's.
Klinkt het te mooi om waar te zijn?
Lees verder…

De iLoud Micro Monitor set zijn twee uiterst draagbare, krachtige bi-amped luidsprekers die een gecombineerd vermogen van 50 W RMS leveren voor een solide bas, veel headroom en een verbluffend gedefinieerd stereobeeld.
Of je nu audio opneemt, bewerkt, mixt of mastert, video bewerkt, geluid ontwerpt of gamed, iLoud Micro Monitor zorgt ervoor dat je productie goed wordt vertaald naar de enorme verscheidenheid aan consumentenapparaten - hoofdtelefoons, stereo-installaties voor thuis, gameconsoles, auto-audiosystemen , tv's en andere luistersystemen.
Met iLoud Micro Monitor hoor je de waarheid in je muziek, of je nu mixt in je slaapkamer, mastering in een kleine studio of gewoon thuis naar je favoriete deuntjes luistert.
En het beste van alles is dat het hoogwaardige functies biedt die alleen te vinden zijn in monitoren in grote budgetstudio's, maar zonder het hoge prijskaartje.

Hoog vermogen, kleinste voetafdruk

Toen de originele iLoud-luidspreker werd uitgebracht, zette deze een nieuwe standaard voor draagbare kracht en sonische nauwkeurigheid in een ultrakleine, draagbare vormfactor.
iLoud Micro Monitor is een natuurlijke evolutie van dat ontwerpconcept en biedt, net als de populaire voorganger, een volledig nieuwe en ongeëvenaarde sonische ervaring.
iLoud Micro Monitors zijn speciaal ontworpen voor kleine geïmproviseerde werkruimtes - slaapkamerstudio's, kleine projectstudio's, in de tourbus of in een hotelkamer, en ze zijn perfect als een extra referentiemonitorsysteem voor super nearfield-luisteren.

Elke tweeter en woofer wordt aangedreven door ultra-efficiënte klasse D eindversterkers die in totaal 50 W RMS pushen met een verbazingwekkende low-end respons tot 55 Hz (-3 dB) - de beste basrespons in zijn categorie.
Elke monitor heeft een 3/4" zijden dome-tweeter, een 3" woofer van speciaal composietmateriaal met hoge stijfheid en een grote, uitwaaierende basreflexpoort aan de voorkant.
Dankzij deze eigenschappen is het in staat om vloeiende en uitgebreide hoge frequenties te leveren, een uitzonderlijk open, gefocust middenbereik en een solide, gecontroleerd laag.
Simpel gezegd, het geluid van iLoud Micro Monitor is zo goed dat het bijna ondenkbaar is voor een luidsprekersysteem van dit formaat en voor deze prijs.

iLoud Micro Monitor klinkt geweldig en echt.
Maar waarom?
Welnu, een deel daarvan is te danken aan de interne 56-bit digitale signaalprocessor (DSP).
Deze DSP is verantwoordelijk voor zaken als het zorgen voor de frequentie- en faserespons van de monitoren en ook voor het regelen van het dynamische bereik, zodat de drivers altijd onder controle zijn en efficiënt werken.
Het fungeert ook als een digitale crossover die zorgt voor onzichtbaar vloeiende overgangen tussen de coureurs onderling.

Ook verkrijgbaar in Wit

Naast de originele zwarte afwerking is de iLoud Micro Monitor ook verkrijgbaar in een moderne witte afwerking.
Je kunt de kleurkeuze selecteren die het beste bij uw huis- of studio-opstelling past.

Ideaal voor kleine studio's

De meeste thuisstudio's bieden minder dan ideale ruimte bij het werken aan audio en lijken vaak op een bureau met een computer en luidsprekers ernaast tegen een muur.
De meeste luidsprekers zijn niet ontworpen voor deze kleine omgevingen en klinken dreunend en ongedefinieerd, maar iLoud Micro Monitors zijn ontworpen om de best mogelijke referentiemonitor te zijn in deze uitdagende "kleine kamer"-situaties.

De kleine voetafdruk van iLoud Micro Monitor bespaart ruimte op je bureaublad en zorgt voor een dichtere plaatsing bij je oren, waardoor reflecties in de kamer worden geminimaliseerd.
Bovendien biedt de interne DSP verschillende EQ-instellingen voor het optimaliseren van bas- en treble-respons en positiecompensatie - hierdoor kunt je moeiteloos schakelen tussen een "free field"- en "desktop" -opstelling.

Je kunt iLoud Micro Monitor ook in twee hellingshoeken plaatsen dankzij de geïntegreerde isolatiebasis die verdere mechanische ontkoppeling en zuiverder geluid garandeert.
Met deze functies kun je je luisterervaring optimaliseren om te passen bij de kenmerken van de kamer waarin je werkt, zodat je er altijd voor kunt zorgen dat je in de audio op de goede plek werkt.

Positionering in het vrije veld

iLoud Micro Monitors hebben ook een geïntegreerde schroefdraad voor microfoonstatieven (UNC 3/8"-16), zodat je ze gemakkelijk op elk normaal paar microfoonstatieven kunt plaatsen, waardoor u op de kleinste plaatsen de best mogelijke bewakingsomstandigheden krijgt zonder dure accessoires toe te voegen.

Hi-end functies zonder de high-end prijs

Als het gaat om kleine monitoren, ben je traditioneel beperkt tot twee keuzes: goedkope, "budget" -monitoren die beter kunnen worden omschreven als een paar "houten" dozen met "een soort" luidsprekers die meestal $ 100- $ 200 kosten ( per paar) bereik, of monitoren van hoge kwaliteit ruim boven de $ 600- $ 700 (per paar).
Alleen iLoud Micro Monitor biedt je de functies en kenmerken van hoogwaardige monitoren (sonische nauwkeurigheid, definitie, referentierespons, bi-amplificatie, DSP-regeling, positionerings-EQ, geïntegreerde isolatiebasis) en meer tegen bijna de kosten van een budgetmonitor.
Wanneer je nu in kleine studioruimtes werkt, kun je eindelijk een perfecte weergave van je muziek horen zonder compromissen tussen functies en kosten.

Wordt verbonden

Je kunt iLoud Micro Monitor eenvoudig gebruiken met al je favoriete apparatuur.
Het verzenden van een audiosignaal kan niet eenvoudiger.
Het heeft ingangen voor zowel RCA- als 1/8-inch connectoren, en het kan ook audio ontvangen via Bluetooth van elk Bluetooth-apparaat.

De eerste monitor die met je mee kan reizen

Omdat iLoud Micro Monitors de kleinste - en lichtste (1,7 kg / 60,7 oz) - monitoren ter wereld zijn, kun je nu voor het eerst overal een echt referentiemonitorsysteem hebben.
Als je onderweg producties maakt, heb je nu een reisgenoot die je overal betrouwbaar geluid geeft - pak ze gewoon in je gigbag of rugzak met je laptop en gaan.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.IK MULTIMEDIA
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)