Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

sE Electronics Neom USB Microfoon€ 189,00
Inclusief belasting

USB Microfoon

Laatste items in voorraad


sE Electronics Neom USB Microfoon

Introductie van de nieuwste toevoeging aan de legendarische condensatormicrofoons van sE, de NEOM USB!
Een plug-and-play USB-cardioïde condensatormicrofoon, compatibel met desktop- en mobiele apparaten, met alle benodigde functies voor professionele resultaten.

Gebouwd voor makers van content, streamers, podcasters en muzikanten, biedt de NEOM USB de laagste latency in zijn klasse en uitgebreide compatibiliteit met industriestandaard opnametoepassingen voor een naadloze workflow op verschillende apparaten.

SIDE ADRESSED CARDIOÏDE CONDENSATORCAPSULE


Gebaseerd op de befaamde condensatormicrofoons van sE, zorgt de op maat gemaakte 16 mm (2/3") cardioïde capsule van de NEOM USB voor high-definition helderheid en gerichte audio-opname.
Het ontwerp aan de voorzijde en het op maat gemaakte cardioïde patroon zorgen voor meer van u en minder ongewenste kamerreflecties, zodat u overal en altijd kunt opnemen of LIVE kunt gaan en een indrukwekkende geluidskwaliteit kunt bereiken.

INTUÏTIEVE BEDIENING MAAKT CREËREN LEUK EN EENVOUDIG

De intuïtieve monitor- en versterkingsregelaars van de NEOM USB maken de flexibiliteit mogelijk die nodig is om hoogwaardige werken te produceren zonder de microfoon te leren kennen of een app te openen.

Beheer de microfoongevoeligheid en versterkingsstructuur visueel met slimme ingangsniveau-LED's die zijn geïntegreerd in de versterkingsknop van de NEOM voor ononderbroken snelle aanpassingen wanneer u LIVE bent of aan het opnemen bent.
Een slim geplaatste LED-dempingsknop zorgt voor directe controle over wat er wordt uitgezonden of opgenomen.

KIES JE EIGEN MONITOR MIX IN

Eerdere USB-microfoons hebben het aanpassen van het hoofdtelefoonniveau en het monitoren bemoeilijkt.
Met afzonderlijke volumeknoppen voor de hoofdtelefoon voor het microfoonniveau en het afspeelvolume, maakt de NEOM USB volledige controle mogelijk over wat u hoort en hoe luid elke bron afzonderlijk is.

De monitoringbedieningen van de NEOM USB maken on-the-fly hoofdtelefoonaanpassingen mogelijk, waardoor u transparantie krijgt tijdens snelle livestreams en opnamesessies.

OPNEMEN TOT 192 kHz EN 24-BIT RESOLUTIE

Dankzij de geïntegreerde USB C-poort is de NEOM USB naadloos compatibel met mobiele en desktopapparaten met een 24-bits resolutie en een bemonsteringsfrequentie tot 192 kHz die strijdt met toonaangevende USB-interfaces op de markt.
De NEOM USB is een plug-and-play-ervaring op iOS (met verschillende Apple-accessoires) en Android (met de On-The-Go-adapter van Android) om het vastleggen van uw moment moeiteloos te maken.

GEÏNTEGREERDE USB-C-CONNECTOR

Zorgt voor verliesvrije, betrouwbare signaalverbinding en toekomstbestendige compatibiliteit tussen mobiele en desktopapparaten.

Als veelzijdige reisgenoot wordt de NEOM USB geleverd met een stevige, volledig metalen desktopstandaard en is hij gemakkelijk compatibel met professionele studioapparatuur via de universele microfoonschacht en de gratis microfoonclip.

Als je extra isolatie nodig hebt, integreert de NEOM USB perfect met onze Reflexion Filter X - aanbevolen voor een directe professionele vocale opname-opstelling voor je thuisstudio.

De sE NEOM USB is gebouwd voor zowel contentmakers, streamers, podcasters als muzikanten en biedt de laagste latentie in zijn klasse en enorme compatibiliteit met industriestandaard opnametoepassingen voor een naadloze workflow op verschillende apparaten.

In de verpakking:

 • NEOM USB microfoon
 • Microfoon statief
 • Microfoon clip  + thread adapter
 • USB-C naar USB-A kabel
 • sE logo sticker
 • Handleiding met garantie kaart

Klik HIER voor meer info en de specificaties. 

SE ELECTRONICS
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

6 ander(e) product(en)