Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

NTEC By HNNY RED 3004 XLR Interlink UP-OCC Koper met ETI Research Link XLR Connectors, 1.0 Meter€ 499,00
Inclusief belasting

XLR-XLR Interlink 1.0 Meter

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


NTEC RED3004 XLR Interlink

Symmetrische kabel met 2 getwiste ≥99,99999% UP-OCC monokristal koper geleiders.
De geleiders zijn voorzien van een rode en blauwe PE (polyetheen) isolatie.
De geleiders met een buitendiameter van Ø 2,42 mm en een binnendiameter van Ø 0,85 mm zijn samengesteld uit 1 centrale ader van 0,203 mm² (AWG24) en 9 omringende getwiste aders van 0,032 mm² (AWG32).
Een complete geleider is derhalve 0,514 mm² (AWG20).
De geleiders worden dubbel en volledig (100%) afgeschermd door een gevlochten UP-OFC koper mantel in een met aluminium opgedampte Mylar folie.
Het geheel wordt gewikkeld in papier om verkleving met de soft PVC binnenmantel en de vuilafstotende PVC buitenmantel te voorkomen.
De toepassing van een soft PVC binnenmantel is om microfonie te voorkomen. De totale diameter inclusief buitenmantel is Ø 8,5 mm.

ETI Research Kryo XLR Connector

Het connectorhuis is gefreesd uit één stuk Tellurium koper (IACS95) en vervolgens verzilverd.
Het dielectric (isolatiemateriaal) in het connectorhuis is gemaakt van Teflon®: een hittebestendig materiaal dat solderen met hoge temperaturen mogelijk maakt.
Teflon® wordt, na of in combinatie met lucht, doorgaans beoordeeld als het meest hoogwaardig en klankneutraal dielectric. Alle contactpennen van zowel de male als female XLR zijn uit één stuk gefreesd. Na vervaardiging worden de Tellurium koper onderdelen gereinigd en vervolgens verzilverd. De zilverlaag (≥ 10μ) wordt direct op het Tellurium koper aangebracht. De connector wordt vervolgens cryogeen behandeld. Om in- en afstraling (EMI/RFI) te voorkomen wordt de connector gemonteerd in een messing behuizing. De behuizing is voorzien van een kanaalindicatie (wit en rood) en dient, waar nodig, door middel van twee schroeven ook als trekontlasting. ETI XLR connectors geven een extreme klankverbetering t.o.v. de standaard XLR connectors. Doorgaans zijn de XLR female contactpennen verende en onder grote tolerantie geproduceerde nikkel (IACS16) pennen. Nikkel is een van de slechts geleidende metalen en bovenal een klankmatig inferieur product. De contact pennen in alle ETI Kryo connectors zijn binnen minimale toleranties op de normen gefreesd uit Tellurium koper (IACS95). De signaalverbindingen van de Kryo XLR connector dienen te worden gesoldeerd. Kabels met een diameter tot 14 mm. kunnen probleemloos worden gemonteerd.
NTEC

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)