Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

NTEC By HNNY RED 3004 RCA Interlink UP-OCC Koper met ETI Research Link RCA Connectors, 1.0 Meter€ 249,00
Inclusief belasting

RCA-RCA Interlink 1.0 meter

Er zijn niet genoeg producten op voorraadNTEC RED3004 Interlink

Symmetrische kabel met 2 getwiste ≥99,99999% UP-OCC monokristal koper geleiders.
De geleiders zijn voorzien van een rode en blauwe PE (polyetheen) isolatie.
De geleiders met een buitendiameter van Ø 2,42 mm en een binnendiameter van Ø 0,85 mm zijn samengesteld uit 1 centrale ader van 0,203 mm² (AWG24) en 9 omringende getwiste aders van 0,032 mm² (AWG32).
Een complete geleider is derhalve 0,514 mm² (AWG20).
De geleiders worden dubbel en volledig (100%) afgeschermd door een gevlochten UP-OFC koper mantel in een met aluminium opgedampte Mylar folie.
Het geheel wordt gewikkeld in papier om verkleving met de soft PVC binnenmantel en de vuilafstotende PVC buitenmantel te voorkomen.
De toepassing van een soft PVC binnenmantel is om microfonie te voorkomen.
De totale diameter inclusief buitenmantel is Ø 8,5 mm.
ETI Research Link - RCA Connector

De ETI Link is de geëvolueerde Bullet Plug.
Het grote contactoppervlak en de geringe fysieke belasting maakt het mogelijk een holle middenpen toe te passen van ultra-zuiver koper (IACS 102).
De geringe afmetingen van de retourpen in combinatie met de klemmende en verende functie vraagt om een ander soort koper.
Tellurium koper (IACS 95) is door toevoeging van 0,5% Tellurium een buigzaam koper met uitstekende verende eigenschappen en hierdoor uitermate geschikt als retourpen.
Het connectorhuis is tevens dielectric (isolatiemateriaal) en gemaakt van Delrin®, een hittebestendig materiaal dat solderen met hoge temperaturen mogelijk maakt.
Voordelige connectors zijn veelal voorzien van eenvoudige plastic isolatie dat tijdens het soldeerproces smelt of deformeert.
Om instraling van buitenaf (EMI/RFI) te voorkomen wordt de connector geleverd in een schroefbare aluminium behuizing.
De behuizing is voorzien van een kanaalindicatie (wit en zwart) en dient door middel van twee schroeven ook als trekontlasting.
Features:
 • De ETI Research Copper Link RCA-connector is speciaal ontworpen om geavanceerde, hoogwaardige audiotechnologie te integreren tegen een massamarktprijs.
 • GELEIDER:1100-serie koperen signaalpen met tellurium koperen retour
 • BEHUIZING:Zwart geanodiseerd aluminium
Aangezien de retourpen een ontwerp met een zeer lage massa heeft, zou het maken van gewoon gehard koper niet de sterkte of duurzaamheid opleveren die nodig is voor solderen en dagelijks gebruik.
Daarom is de Link RCA-connector gemaakt van Tellurium-koper, dat de verbindingssterkte behoudt die nodig is om jaren en jaren mee te gaan zonder breuk of verslechtering van de geluidskwaliteit.

De behuizing van de unit is nu gemaakt van aluminium.
Toen we voor het eerst begonnen met het maken van de originele Bullet, hoefden we ons geen zorgen te maken over alle elektromagnetische straling die nu rond onze audiosystemen zweeft.
Maar tegenwoordig, met alle processors en schakelende voedingen die in de hele branche worden gebruikt, bevinden onze audiosystemen zich in een bad van lawaai.

Deze verschuiving in de acceptatie door de industrie van bijdragers aan EMI maakte de overstap naar aluminium noodzakelijk omdat het een zeer goede EMI/RF-ruisonderdrukking heeft om uw signaal zo schoon mogelijk te houden.
De LINK RCA-connector heeft nu dubbele trekontlastingsschroeven om uw kabel en de verbinding weg te houden van alle plug- en trekkrachten waaraan veel van deze connectoren worden blootgesteld.

NTEC

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)