Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Tube Amp Doctor 6L6GCMSTR Duet



€ 85,05
Inclusief belasting

Geselecteerde eindbuizen, paar (RT102)


Gloednieuw in 2021: TAD's antwoord op de uitdaging om de beste 6L6-type buis ooit te bouwen! De TAD 6L6GCM-STR REDBASE is hun nieuwste 6L6GC, ontworpen en gebouwd om te claimen de beste 6L6-type buis ooit te zijn. Een verdomd hoge claim, maar ze zijn er zeker van dat ze precies dat hebben bereikt.

Laatste items in voorraad


6L6GCMSTR Duet

Qua geluid produceert de TAD 6L6GCM-STR REDBASE de krachtige maar altijd gedefinieerde basrespons die bekend is van de legendarische in Amerika gebouwde NOS RCA 6L6GC, met heldere, onopvallende en toch transparante hoge tonen. In elke setting reageert de TAD 6L6GCM-STR REDBASE direct en met merkbare dynamiek, van boterzacht en warm tot krachtig en bruut zonder details of diepte te verliezen.
Dit maakt de TAD 6L6GCM-STR een effectieve upgrade voor elke versterker met 6L6GC of 5881 buizen; vervangt ook elke EL37, CV586, VT115A, 6L6GA, 6L6GB, 6L6WGB, 6L6WGC, STR-440, STR-454, 6p3p, 6p3s, 6p3s-e etc.

De TAD 6L6GCM-STR REDBASE combineert de structurele voordelen van de robuuste Amerikaanse Philips / Sylvania 6L6GC, ook wel bekend als MESA 6L6GC-STR415, en de geluidskwaliteit van de legendarische RCA 6L6GC buizen. Zijdeachtige hoge tonen, gedefinieerde, diepe bassen en veel hoofdruimte bevelen de TAD 6L6GCM-STR REDBASE aan voor levendige, zuivere geluiden, evenals een krachtige breedbandeindversterker voor meerkanaalsversterkers.

REDBASE (TM)
De nieuwe TAD Redbase-serie combineert de nieuwste productietechnologieën met traditioneel design en onberispelijke kwaliteit. De TAD Redbase serie is exclusief gebouwd op een TAD productielijn die speciaal voor de TAD Redbase serie is geoptimaliseerd. Bij TAD in Duitsland krijgen de buizen van de STR-serie een speciale, extra inbrandbehandeling en formattering ter voorbereiding op de TAD Premium Matching, die de kwaliteit van de kathode-emissie optimaliseert en een uitzonderlijk gedetailleerde geluidsstructuur opent.

Het klassieke 6L6-geluid - uitstekende klank en maximale levensduur!

6L6GCMSTR Duet
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...