Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

sE Electronics DM2 T.N.T Actieve Inline Microfoon Preamp



€ 149,00
Inclusief belasting

Actieve Inline Microfoon Preamp

Laatste items in voorraad


sE Electronics DM2 T.N.T Actieve Inline Microfoon Preamp

Explosief niveau voor al je passieve microfoons

Met de DM2 TNT kunt u kiezen tussen een gematigde +15dB of explosieve +30dB versterking met een ultrahoge impedantie-ingang en acht belastingsinstellingen om perfect bij elke passieve microfoon te passen.

Features:

  • Schakelbare, zuivere en consistente versterking van gematigde +15dB tot explosieve +30dB
  • Acht belastingsinstellingen variërend van 50 ohm tot verbluffend hoge 10 mega-ohm, zodat deze precies bij elke microfoon past
  • Geavanceerd klasse-A-ontwerp en speciaal geselecteerde hoogwaardige FET's voor een signaalversterking zonder kleuring
  • Een aanzienlijk lagere uitgangsimpedantie en bijna de helft van de ruis van al het andere op de markt om elk microfoonniveau helder te verhogen
  • De volledig metalen behuizing en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat de DM2 de veeleisende levensstijl op tournee of opname-/uitzendstudio aankan
  • Vergulde XLR-connector voor verliesvrije, betrouwbare signaalverbinding

De DM2 T.N.T is een actieve inline voorversterker gebaseerd op de veelgeprezen DM1 DYNAMITE – met nog meer versterking, minder ruis en meer flexibiliteit, zodat uw kostbare go-to-microfoons schitteren als nooit tevoren.
Met een geïntegreerde verzonken versterkingsschakelaar laat de DM2 T.N.T u kiezen tussen een gematigde 15 dB of explosieve 30 dB zuivere, transparante versterking voor meer hoofdruimte en een zuiver signaal met een ultrahoge impedantie-ingang en acht belastingsinstellingen die perfect bij uw DM2 passen T.N.T met elke microfoon.
De DM2 T.N.T is bedoeld voor directe aansluiting op de uitgang van een passieve lint- of dynamische microfoon en stroomlijnt de traditionele inline-voorversterker door de noodzaak van een extra kabel te elimineren, en het compacte formaat maakt reizen gemakkelijk, zodat de versterking die u zoekt altijd aanwezig is. aan je zijde.

Schakelbare, zuivere en consistente versterking van gematigde 15 tot explosieve 30 dB

Twee versterkingsniveaus zorgen voor een nog hogere flexibiliteit op verschillende bronnen, ontworpen voor een neutrale, gebalanceerde geluidskwaliteit en gevaarlijk weinig ruis.
Het compromisloze ontwerp versterkt het signaal meedogenloos, onafhankelijk van de belastingsimpedantie of de kabellengte.
De DM2 T.N.T kan perfect worden gecombineerd met elke passieve microfoon om het signaal te versterken, vermindert de kans op interferentie en biedt een aanzienlijk verbeterd niveau aan de voorversterker van uw interface/mixer – en dat allemaal zonder ruis of kleur toe te voegen!

Haal het beste uit uw microfoons met variabele ingangsbelasting

Gemeenschappelijke inline-voorversterkers hebben de neiging de transducers van passieve microfoons te belasten vanwege hun elektronische ontwerp, wat resulteert in een verslechtering van de geluidskwaliteit en het uitgangsniveau.
Gelukkig zorgt de ultrahoge impedantie-ingang van de DM2 T.N.T voor elke belasting van passieve microfoons om het beste uit je microfooncollectie te halen, zodat ze kunnen schitteren als nooit tevoren!
Met één draai aan de knop kunt u acht instellingen verkennen, variërend van een onconventioneel lage 50 Ω tot een verbluffend hoge 10 MΩ, zodat u uw voorversterker nauwkeurig kunt afstemmen op elke microfoon, voor heldere opnames met de laagst mogelijke ruis.
De DM2 T.N.T is gebouwd om de beste kwaliteiten uit uw microfoons te halen en maakt experimenten mogelijk om de genuanceerde geluidskarakteristieken en de goede plek van elke passieve microfoon in uw collectie te ontdekken.

Geavanceerde klasse-A-elektronica en speciale uitgangsbuffer

Met een uitgebreid elektronisch ontwerp en speciaal geselecteerde hoogwaardige FET's heeft de DM2 T.N.T de laagste eigenruis in zijn klasse, waardoor opnames van studiokwaliteit moeiteloos worden gemaakt.
In tegenstelling tot andere industriestandaard inline voorversterkers levert de DM2 T.N.T een consistente versterking van +15 dB / +30 dB, ongeacht de aangesloten belasting.
Als ideale tool voor audio-ingenieurs is de uitgangsimpedantie van de DM2 T.N.T ook de laagste in zijn klasse, waardoor hij in een mum van tijd lange kabels kan aansturen en tegelijkertijd de gevoeligheid voor RF-interferentie, zoemen en zoemen vermindert.

Slanke, robuuste volledig metalen behuizing met hoogwaardige afwerking

Zelfs in de meest veeleisende omgevingen wordt de DM2 T.N.T gegarandeerd door een rijklaar en slank volledig metalen ontwerp, een robuuste constructie, hoogwaardige productienormen en een vergulde XLR-connector voor een betrouwbare verliesvrije signaalverbinding, zowel op het podium als in de studio.
Compleet met een uitzonderlijk handig ontwerp met fantoomvoeding waarvoor geen externe voeding nodig is, is de sE DM2 T.N.T de ultieme game-changer in uw professionele audioarsenaal.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

SE ELECTRONICS
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)