Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

MXR M239 Mini Iso Brick



€ 139,00
Inclusief belasting

MXR® MINI ISO-BRICK™ VOEDING
M239

Of je nu een ruimtebesparende oplossing nodig hebt voor je verkleinde reisbord of gewoon een kleine, zorgvuldig samengestelde selectie van beproefde en echte nietjes nodig hebt, deze kleine doos heeft wat je nodig hebt - en dat alles terwijl het minder ruimte inneemt dan een snoepje bar.

Dit pedaal kan worden aangedreven door de meegeleverde ECB009 18 volt adapter.

Laatste items in voorraad


M239 Mini Iso Brick

De Mini Iso-Brick Power Supply levert stille, ruisvrije gelijkstroom aan een breed scala aan pedaaltypes, terwijl hij minder ruimte in beslag neemt dan een candybar. Of je nu een ruimtebesparende oplossing nodig hebt voor je verkleinde reisbord of gewoon een kleine, zorgvuldig samengestelde selectie van beproefde nietjes van stroom wilt voorzien, deze kleine doos heeft wat je nodig hebt.

Laten we het eerst hebben over de uitgangen. De Mini Iso-Brick-voeding heeft vijf, en elk is volledig geïsoleerd om onaangename, optredende aardlusruis te elimineren. Vier van de uitgangen leveren 9 volt bij 300mA, terwijl een vijfde kan worden ingesteld om ofwel 9 volt of 18 volt bij 800mA te leveren, afhankelijk van uw behoeften. Met een royale hoeveelheid stroom op de tap en de mogelijkheid om zowel negatieve als positieve aarding te verwerken, zijn deze uitgangen geschikt voor bijna elk pedaal, analoog of digitaal.

En laat je niet beperken door de vijf uitgangen - als je een extra pedaal moet toevoegen, dan heb je de Mini Iso-Brick-voeding gedekt. Het wordt geleverd met een splitterkabel die kan worden gebruikt om twee pedalen op een enkele uitgang aan te sluiten, op voorwaarde dat ze dezelfde spanning nodig hebben en je de stroomsterkte van de uitgang niet overschrijdt. Je kunt dit met alle uitgangen tegelijk doen - koop daarvoor gewoon de extra kabels.

Ten slotte kan het oplossen van problemen een gedoe zijn op donkere podia, dus de Mini Iso-Brick-voeding is uitgerust met LED's om u te laten weten dat al uw verbindingen solide zijn. Combineer dat met een lichtgewicht behuizing die is gebouwd als een tank, en je kunt het podium betreden met het vertrouwen dat je pedalboard van optreden tot optreden krachtig blijft.

MXR
MXR M238 Mini Iso-Brick
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)