Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

MXR M238 Iso Brick



€ 179,00
Inclusief belasting

MXR® ISO-BRICK™ VOEDING
M238

Deze voeding is licht en pedaalvriendelijk met tien volledig geïsoleerde uitgangen variërend van 9V tot 18V, inclusief twee variabele 6V-15V-uitgangen en speciale ruisonderdrukkingscircuits voor een stille werking.

Dit pedaal kan worden aangedreven door de meegeleverde ECB009 18 volt adapter.

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



M238 Iso Brick

De Iso-Brick-voeding is klein en licht met tonnen stille, ruisvrije gelijkstroom van de tap, klaar om een ​​breed scala aan pedaaltypen te gebruiken zonder uw pedalboard te verdringen of te verzwaren.

Elk van de 10 uitgangen van de Iso-Brick Power Supply is volledig geïsoleerd, waardoor gig-ending aardlusruis wordt geëlimineerd. Of het nu analoog of digitaal, positieve of negatieve aarde is, met deze powerbox bent u verzekerd. Het MXR-team heeft deze 10 uitgangen opgesplitst om tegemoet te komen aan een verscheidenheid aan spannings- en stroomvereisten: twee 9V-uitgangen bij 100mA, twee 9V-uitgangen bij 300mA, twee 9V-uitgangen bij 450mA, twee 18V-uitgangen bij 250mA en twee variabele uitgangen instelbaar van 6V tot 15V bij 250mA. De twee variabele uitgangen kunnen worden gebruikt om spanning "sag" na te bootsen, het lege batterij-effect waarnaar veel vintage tonechasers zoeken.

Bovendien wordt de Iso-Brick-voeding geleverd in een kleine, lichtgewicht behuizing die is gebouwd als een tank. Voorzien van aan/uit- en verbindingsstatus-LED's. Zet dit kleine kastje op je pedalboard om er zeker van te zijn dat het optreden na optreden betrouwbaar en stil werkt.

MXR
MXR M238 Iso Brick

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)