Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

sE Electronics sE-4100 Grootmembraan Condensator Microfoon€ 449,00
Inclusief belasting

Grootmembraan Condensator Microfoon

Laatste items in voorraad


sE Electronics sE-4100 Grootmembraan Condensator Microfoon

Soms is minder meer

Klassiek geluid ontmoet modern vakmanschap in zijn eenvoudigste vorm.
Met trots introduceren wij de sE4100 grootmembraan-cardioïde condensatormicrofoon, de nieuwste toevoeging aan ons gerenommeerde assortiment grootmembraan-condensatormicrofoons.
Deze versie met alleen cardioïde van de multipattern sE4400 wordt geleverd met hetzelfde strakke ontwerp en warme, vloeiende geluid, waardoor het een ideale keuze is voor een breed scala aan toepassingen, zoals drum-overheads en gitaarversterkers.

De sE4100 is voorzien van dezelfde handgemaakte dubbele 1" goudsputterkopkopercapsule als de sE4400 en is een echt werkpaard dat ongelooflijke resultaten levert op een breed scala aan bronnen.
Van zang tot vleugelpiano's en akoestische of koperblazers tot elektrische gitaarcabines en drum-overheads – de sE4100 is uitstekend in live-omgevingen als een in de fabriek op elkaar afgestemd paar voor overheads of instrument-spotmicrofoontoepassingen.

De sE4100 is handgemaakt met de grootste aandacht voor detail en is gebouwd met een deukbestendige, volledig metalen behuizing, metalen schakelaars, een robuust rooster van verenstaaldraad en een hoogwaardige afwerking.
De sE4100 is rijklaar en klaar voor het dagelijkse leven van toeren en jarenlang veeleisend studiogebruik.

Met geïntegreerde dempingspads en laag uitgesneden filters compenseert de sE4100 voor luide bronnen, waardoor buitensporig laagfrequent gerommel of nabijheidseffect gemakkelijk temmen is, waardoor het noodzakelijke uitgebreide dynamische bereik en de roll-offs worden geboden die nodig zijn om uw geluid bij de bron in te schakelen.

De sE4100: Soms is minder meer.

Puur en simpel.
Geen franje.
Gewoon geweldig geluid.
Klassiek geluid ontmoet modern vakmanschap in zijn eenvoudigste vorm; de sE4100 is een cardioïde versie van de gerenommeerde sE4400.
Omdat cardioïde het meest voorkomende polaire patroon is dat wordt gebruikt in zowel live- als studiotoepassingen, geeft de sE4100 prioriteit aan de functies die u echt nodig hebt, waardoor het vloeiende geluidskarakter van klassieke condensatoren binnen handbereik ligt.

Handgemaakte 1" echte condensorcapsule

De sE4100 is voorzien van dezelfde handgemaakte dubbele 1" goudsputterkopkopercapsule als de sE4400 en is een echt werkpaard dat ongelooflijke resultaten levert op een breed scala aan bronnen. Van zang tot vleugelpiano's en akoestische of koperblazers tot elektrische gitaarcabines en drum-overheads – de sE4100 is uitstekend in live-omgevingen als een in de fabriek op elkaar afgestemd paar voor overheads en instrument-spotmicrofoontoepassingen.

Deukbestendige metalen behuizing met hoogwaardige afwerking

Handgemaakt met de grootste aandacht voor detail, gebouwd met een deukbestendige gegoten volledig metalen behuizing, metalen schakelaars, een robuust verenstaaldraadrooster en een hoogwaardige afwerking.
De sE4100 is bedrijfsklaar en klaar voor het dagelijkse leven van toeren en jarenlang veeleisend studiogebruik.

Schakelbare pre-dempingspad en laag uitgesneden filter

Met zijn geïntegreerde dempingspad en low-cut filter compenseert de sE4100 luide bronnen, waardoor buitensporig laagfrequent gerommel of nabijheidseffect gemakkelijk te temmen is, waardoor het noodzakelijke uitgebreide dynamische bereik en de roll-offs worden geboden die nodig zijn om uw geluid bij de bron in te schakelen.

Verkrijgbaar in matched-pair-configuraties

Elk sE4100-matched-pair is uitvoerig getest, intern afgestemd en sonisch afgestemd om een vrijwel identieke frequentierespons te garanderen voor een gebalanceerd, consistent geluid. Compleet met metalen microfoonbehuizing, stereostaaf, twee shockmounts en twee sE4100-microfoons.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

SE ELECTRONICS
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)