Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

sE Electronics Neom USB Microfoon€ 199,00
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad


sE Electronics Neom USB Microfoon

sE Electronics introduceert de nieuwste toevoeging aan de legendarische condensatormicrofoons van sE, de NEOM USB!
Een plug-and-play USB-cardioïde condensatormicrofoon, compatibel met desktop- en mobiele apparaten met alle benodigde functies voor professionele resultaten.

De sE NEOM USB is gebouwd voor zowel contentmakers, streamers, podcasters als muzikanten en biedt de laagste latentie in zijn klasse en enorme compatibiliteit met industriestandaard opnametoepassingen voor een naadloze workflow op verschillende apparaten.

AAN DE ZIJ GEADRESSEERDE CARDIDE CONDENSOR-CAPSULE

Gebaseerd op de beroemde condensatormicrofoons van sE, zorgt de op maat gemaakte 16 mm (2/3") cardioïde capsule van de NEOM USB voor high-definition helderheid en een gerichte audio-opname.
Het aan de voorkant geadresseerde ontwerp en het op maat gemaakte cardioïde patroon zorgen voor meer van jou en minder ongewenste kamerreflecties, zodat je overal en altijd kunt opnemen of LIVE kunt gaan en een indrukwekkende geluidskwaliteit kunt bereiken.

INTUTIEVE BEDIENING MAAKT CREEREN LEUK EN EENVOUDIG

De intuïtieve monitor- en versterkingsregelaars van de sE NEOM USB zorgen voor de flexibiliteit die nodig is om producties van hoge kwaliteit te produceren zonder de microfoon te hoeven leren of een app te openen.

Beheer visueel de microfoongevoeligheid en versterkingsstructuur met slimme ingangsniveau-LED's die zijn geïntegreerd in de versterkingsknop van de NEOM voor ononderbroken snelle aanpassingen wanneer u LIVE bent of opneemt.
Een slim geplaatste LED-muteknop zorgt voor directe controle over wat er wordt uitgezonden of opgenomen.

BEL JE EIGEN MONITOR MIX IN

Eerdere USB-microfoons hebben het aanpassen en monitoren van het hoofdtelefoonniveau bemoeilijkt.
Met aparte hoofdtelefoonvolumeknoppen voor microfoonniveau en afspeelvolume, biedt de NEOM USB volledige controle over wat je hoort en hoe luid elke bron afzonderlijk is.

De controleknoppen van de NEOM USB maken directe hoofdtelefoonaanpassingen mogelijk, waardoor je transparantie krijgt tijdens snelle livestreams en opnamesessies.

OPNAME TOT 192 kHz EN 24-BIT RESOLUTIE

Dankzij de geïntegreerde USB C-poort is de NEOM USB naadloos compatibel met mobiele en desktopapparaten met een 24-bits resolutie en een bemonsteringsfrequentie tot 192 kHz die kan worden vergeleken met toonaangevende USB-interfaces op de markt.
De NEOM USB is een plug-and-play-ervaring op iOS (met verschillende Apple-accessoires) en Android (met de On-The-Go-adapter van Android) om het vastleggen van je opnamemoment moeiteloos te maken.

GENTEGREERDE USB-C-CONNECTOR

Deze connector zorgt voor een verliesvrije, betrouwbare signaalverbinding en toekomstbestendige compatibiliteit op mobiele en desktopapparaten.

Als veelzijdige reisgenoot wordt de NEOM USB geleverd met een stevige volledig metalen desktopstandaard en is hij gemakkelijk compatibel met professionele studioapparatuur dankzij de universele microfoonschacht en gratis microfoonclip.

Als je extra isolatie nodig hebt, integreert de NEOM USB perfect met onze Reflexion Filter X - aanbevolen voor een instant professionele zangopname-opstelling voor je thuisstudio.

In de verpakking:

 • NEOM USB microfoon
 • Microfoon statief
 • Microfoon clip  + thread adapter
 • USB-C naar USB-A kabel
 • sE logo sticker
 • Handleiding met garantie kaart

Klik HIER voor meer info en de specificaties. 

SE ELECTRONIC NEOM
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)