Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Alhambra 1C HT, massief ceder hoogglans, mahonie mat€ 409,00
Inclusief belasting

 Alhambra  1C HT, massief ceder hoogglans, mahonie mat

Laatste items in voorraad


Dit 1 C HT (Hybrid Terra) model is ideaal voor beginners die gitaar willen leren spelen, met 10% lichter gewicht en een perfecte afwerking

 Het belangrijkste kenmerk van dit model is de afwerking, een combinatie van glans en open poriën die nog nooit in een ander Alhambra-gitaarmodel is gezien.

Zoals alle Alhambra-modellen, is het handgemaakt en gemaakt van geselecteerde houtsoorten. Massief cederhout is gebruikt voor het bovenblad en Sapelli voor de zijkanten en achterkant.

De afwerking is zorgvuldig gekozen om een ​​elegant en ander instrument te bieden. Daarnaast wordt hij geleverd met vernikkelde stemsleutels, palissander toets en een esdoorn binding die een mooie en stijlvolle gitaar definiëren.

Er is een nieuw milieuvriendelijk laksysteem ontwikkeld waarmee een verbetering van de carbon footprint van 66% en een reductie van de CO2-uitstoot van 90% is bereikt.

Comfort

 De snaaractie en de keuze aan nieuwzilveren frets maken het 1C HT (Hybrid Terra) model zeer comfortabel en een perfect model voor beginners die gitaar willen leren spelen.

Dit comfort, gecombineerd met het geluid en een mooie esthetische uitstraling, beloont de inspanningen van de student van deze kunst.

Alhambra-geluid

 Hoewel het 1 C HT-model (Hybrid Terra) een instrument is dat speciaal voor studenten is ontworpen, is het een gitaar met volume en een hoge capaciteit om het geluid te definiëren.

Zowel het zadel als de topkam zijn gemaakt van melamine, een synthetisch materiaal dat zeer goed geluid doorgeeft en bijdraagt ​​aan het bereiken van een ronde en gedefinieerde klank.

Kortom, het 1 C HT (Hybrid Terra) model is een studentengitaar met zeer goede eigenschappen die aan klank wint naarmate je er meer op speelt.

Alhambra 1C HT
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)