Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

sE Electronics V-Pack Club - Drum Microfoon Set€ 899,00
Inclusief belasting

Drum Microfoon Set

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


sE Electronics V-Pack Club - Drum Microfoon Set

De sE Electronics V PACK CLUB bestaat uit één V KICK voor je basdrum, drie V BEAT's en V CLAMPS voor je toms, één V7 X voor je snare en een paar sE7-condensator microfoons als overhead microfoons.
Alle microfoons en accessoires zitten veilig verpakt in een robuuste plastic flightcase, met een lege ruimte inbegrepen voor uw favoriete hi-hat microfoon.

sE Electronics V KICK

De V KICK is de meest compacte en veelzijdige drummicrofoon in zijn klasse, bedoeld voor gebruik met kick (bas)drums of andere grote drums waar laagfrequente energie van het grootste belang is.
Het geïntegreerde draaikoppeling maakt elke gewenste plaatsing van de microfoon mogelijk en de gespecialiseerde capsule zorgt voor een vol en strak geluid.
Deze microfoon is speciaal op maat gemaakt voor kickdrums, die verder kunnen worden aangepast met behulp van twee schakelaars aan de achterkant van de microfoon.
Van warm en klassiek tot modern en agressief, de V KICK geeft je elk kickdrum geluid dat je nodig hebt.

sE Electronics V BEAT

De V BEAT is de meest compacte drummicrofoon in zijn klasse, bedoeld voor gebruik met snare- of tom-drums.
De gespecialiseerde capsule zorgt voor een zeer gedetailleerd, uiterst natuurlijk klankkarakter op snares of toms van elke grootte, met verbazingwekkende off-axis afstoting om het doorlaten van nabijgelegen drums en cimbalen te minimaliseren.
Het ultracompacte ontwerp en de parallelle XLR-connector en standaardbevestiging geven hem de kleinste footprint in zijn klasse, en dankzij de solide draaibare montagebeugel kan de hoek met grote precisie worden aangepast, zodat hij op bijna elk deel van de drum kan worden gericht om het gewenste geluidskarakter te bereiken.

sE Electronics V CLAMP

De V CLAMP is het snelste, meest compacte en meest praktische montagesysteem voor drummicrofoons op de markt en is compatibel met elke populaire snare- of tomdrum.
Het werd ontworpen als de perfecte metgezel voor SE V BEAT voor snare of tom miking doeleinden, maar het is ook compatibel met vele andere populaire microfoons.
De stevige elastische klem maakt installatie en afbouwen binnen enkele seconden mogelijk.
Zijn robuuste, “bulletproof” ontwerp is gebouwd voor gebruik “on the road”.
De hoogte en rotatie van de aangesloten microfoon kan eenvoudig worden gewijzigd door de knop van de V CLAMP los te draaien en de positie van de staaf aan te passen, waardoor een perfecte positionering voor elke gewenste drumtoon mogelijk is, of om doorlaten van nabijgelegen drums te minimaliseren.

sE ElectronicsV7 X

De broer van de veelgeprezen vocaal georiënteerde V7, de V7 X is een dynamische instrumentmicrofoon bedoeld voor een breed scala aan studio- of podium instrumentale toepassingen, en ideaal voor snare drum miking.
Zijn gespecialiseerde innovatieve aluminium capsule en gloednieuw akoestisch ontwerp zijn speciaal op maat gemaakt voor ongerepte full-bandbreedte instrumentale versterking en opname, met een perfect natuurlijke balans van gedetailleerde hoge tonen en ongelooflijk diepe, heldere dieptepunten.
Naast snaredrums is de V7 X een geweldige optie voor elektrische gitaarkasten, koperblazers, zang, koor en meer.

sE Electronics SE7 Stereo pair

De sE7 is een hoogwaardige condensator-microfoon met klein diafragma en back-electret, bedoeld voor een breed scala aan studio- en live geluidstoepassingen, van drumoverheads tot akoestische gitaren en piano's en nog veel meer.
Met een geoptimaliseerd akoestisch ontwerp, discrete klasse-A schakelingen, veelzijdige demping en low-cut schakelaars en een transformatorloze output, levert het een heldere, natuurlijke geluidskwaliteit op alle frequenties voor elk instrument, zonder last te hebben van bruisende hoge tonen of een gebrek aan lage frequenties punch.

V PACK CLUB

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)