Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha MGP-32X Analoge Mengtafel, 32 Kanalen



€ 1.989,00
Inclusief belasting

Analoge Mengtafel, 32 Kanalen

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Yamaha MGP-32X Analoge Mengtafel, 32 Kanalen

Als het gaat om audio-engineering en geluidsversterking, is het oordeel binnen: er gaat niets boven de warmte en muzikaliteit van analoog geluid.
Door state-of-the-art digitale technologieën te integreren in het ontwikkelingsproces van onze premium professionele analoge apparatuur, is de MGP de volgende stap in de evolutie van compacte professionele mixers.

D-PRE

De voorversterker is waar het creëren van geluid begint en bepaalt uiteindelijk het karakter en de kwaliteit van je algehele mix.
Het belang van deze cruciale eerste stap inspireerde ons om de meest vet en warm klinkende voorversterkers te ontwikkelen: onze nieuw verfijnde D-PRE microfoonvoorversterkers.
Oorspronkelijk bedoeld voor gebruik met Yamaha's high-end opnameapparatuur, maken deze discrete klasse-A microfoonvoorversterkers van studiokwaliteit gebruik van een omgekeerd Darlington-circuitontwerp met meerdere circuitelementen in een meerlaagse configuratie om meer vermogen te leveren met een lagere impedantie.
Dit betekent dat al het karakter, de diepte en het gevoel van uw originele signaal worden geleverd met vette, natuurlijk klinkende bas en vloeiende, stijgende hoge tonen.
Herontdek een favoriete microfoon of vertrouwd instrument door het volledige bereik van je muzikale expressie vast te leggen met geluid dat je niet hoort, maar voelt.
Met 48V fantoomvoeding voor elk kanaal en een geluid dat tegenwoordig onvergelijkbaar is in een compacte mixer, onderscheiden deze discrete klasse-A microfoonvoorversterkers van studiokwaliteit de MGP en definiëren duidelijk een geheel eigen klasse.

X-pressieve EQ

Iedereen weet dat vintage EQ geweldig klinkt, maar niet iedereen weet waarom.
Tijdens de ontwikkeling van de innovatieve VCM-effecten (Virtual Circuit Modeling) die worden gebruikt in onze hoogwaardige professionele digitale mixers, zijn we ons steeds meer gaan richten op het reproduceren van de warmte en muzikaliteit van klassieke vintage EQ's.
Het was door onze nauwkeurige modellering van de originele circuits van enkele van de meest gewilde EQ-modules uit het verleden dat we een karakteristieke "X-vorm" van de frequentiecurven ontdekten die uniek was voor deze units - en uiteindelijk essentieel zou blijken voor het ontsluiten van echte vintage authenticiteit.
Meer dan alleen een manier om je mix te tweaken, de precieze respons en zeer steile rekken van de hoge en lage frequenties maken de X-pressive EQ tot een krachtig geluidsvormend hulpmiddel dat in wezen de rol die EQ speelt bij geluidsversterking opnieuw definieert.
Nooit eerder was de bijdrage van een audiotechnicus aan het algehele geluid zo belangrijk, met X-pressive EQ die volledige controle biedt over elk aspect van uw geluidspalet.

Compressoren met 1 knop

Oorspronkelijk een Yamaha-innovatie, is 1-knops compressie nu niet voor niets een populaire functie op een toenemend aantal compacte mengpanelen.
Deze intelligente compressoren voegen met één druk op de knop een optimaal ingestelde compressie toe aan een breed scala aan ingangsbronnen, zonder het gedoe van het instellen en configureren van complexe buitenboordapparatuur.
De MGP is voorzien van onze onlangs geüpgradede 1-knops compressoren met LED-indicatoren waarmee u visueel kunt controleren wanneer de compressie op elk kanaal "intrapt".

Dubbele digitale effecten

Mixconsoles uit de MGP-serie bieden twee afzonderlijke effectprocessors van studiokwaliteit voor ultieme verbetering van uw geluid, met eenvoudige intuïtieve bediening.
Yamaha's high-end REV-X reverb biedt drie zeer muzikale en natuurlijke hoge resolutie reverb-effecten: Hall, Room en Plate - een primeur voor elke Yamaha analoge mixer.
Voor meer klankvormende mogelijkheden biedt Yamaha's befaamde SPX digitale multi-effectprocessor een handige selectie van 16 geavanceerde digitale effecten met bewerkbare parameters.
Beide processors kunnen tegelijkertijd worden gebruikt, waardoor je een breed scala aan tools hebt om je geluid te kleuren.

Digitale connectiviteit voor iPod/iPhone

Als antwoord op de groeiende vraag naar compatibiliteit met iPod/iPhone, biedt iPod/iPhone-integratie met de MGP veel meer dan alleen afspelen.
Met een enkele verbinding wordt uw Apple-apparaat omgevormd tot een flexibele controller, waardoor u meer gedetailleerde controle over uw MGP-console krijgt.

Digitale connectiviteit voor iPod/iPhone

Als antwoord op de groeiende vraag naar compatibiliteit met iDevices, biedt iPod/iPhone-integratie met de MGP veel meer dan alleen afspelen.
Met een enkele verbinding wordt uw Apple-apparaat omgevormd tot een flexibele controller, waardoor u meer gedetailleerde controle over uw MGP-console krijgt.
MGP Editor MGP Editor is een gratis softwaretoepassing die u extra controle geeft over de DSP-instellingen van uw console via uw iPod/iPhone.
Met een eenvoudig en intuïtief grafisch display geeft MGP Editor u extra, gedetailleerde controle over uw REV-X- en SPX-effectparameters, evenals Hybrid Channel's Priority Ducker, Leveler en iPod/iPhone's.

Features:

  • 32-Channel Premium Mixing Console
  • 24 Mic Inputs with 48V Phantom Power and HPF per Channel
  • 32 Line Inputs (24 mono and 4 stereo)
  • 6 AUX Sends + 2 FX Sends
  • 4 GROUP Buses + ST Bus
  • 2 Matrix out
  • 1 Mono out


Klik HIER voor meer info en de specificaties.

YAMAHA MGP

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)