Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Equator Streaming Audio UTP Kabel 1.50 Meter



€ 123,00
Inclusief belasting

Streaming Audio UTP Kabel

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Atlas Equator Streaming Audio UTP Kabel

Een digitale kabel die is ontworpen voor streaming audiotoepassingen met hoge prestaties.
CAT6-compatibele high-speed solid-core kabel geoptimaliseerd voor consistente digitale signaaloverdracht.

Digitale theorie suggereert dat gegevens niets meer zijn dan een reeks 'enen en nullen' en dat een kabel alleen gegevens over het netwerk hoeft te verzenden.
Hoewel dat in wezen waar is, komt het naar voren als een al te simplistisch perspectief bij het beschouwen van signalen met een hoge resolutie en een laag niveau.

Hoewel de specificatie van het OSI 7-laags Ethernet-protocol betrekking heeft op pakketschakeling, foutcorrectie, timing en end-to-end-transmissie, zijn er, zoals bij elke audiokabel, gebieden waar de geselecteerde materialen, constructietechnieken, connectoren en aansluitmethoden allemaal een hoorbare invloed kunnen hebben op de signaalintegriteit.

Eenvoudige 'eBay-stijl' gevlochten, niet-afgeschermde Ethernet 'patch'-kabels klinken typisch korrelig en grof in hifi-toepassingen, met hoge niveaus van digitale achtergrondruis die de audiokwaliteit verslechtert.
Dergelijke kabels voldoen doorgaans niet aan de ISO/TIA-conformiteitstestnormen en bieden enigszins onvoorspelbare prestaties.

Atlas-streamingkabels profiteren van de expertise en ervaring die is opgedaan met de voortdurende ontwikkeling en evolutie van onze high-speed video- en USB-audiokabels.
We gebruiken zeer zuivere massieve OFC-geleiders met zeer stabiele diëlektrische materialen met polycarbonaat afgeschermde pluggen in een nauwkeurig gekalibreerd productieproces dat bijzondere aandacht besteedt aan het minimaliseren van signaalfouten.
Minder fouten betekent dat de correctiecircuits in het ontvangende apparaat minder werk te doen hebben - een hoog niveau van foutcorrectie kan zelf meer ruis veroorzaken - het extraheren en verwerken van de gegevens.

Het praktische, hoorbare resultaat is een schoner audiosignaal met een groter dynamisch bereik en minder 'schittering' die doorgaans het gevolg is van hoge niveaus van ongewenste 'ruis' in de signaalgegevens.

Raadpleeg onze pagina over streamingkabels voor meer gedetailleerde technische informatie.

Klik HIER voor meer info.

ATLAS EQUATOR

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)