Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Atlas Cables Hyper Achromatic S/PDIF RCA/RCA Digitale Coax Kabel, 1.0 Meter



€ 163,00
Inclusief belasting

S/PDIF RCA/RCA Digitale Coax Kabel

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Atlas Hyper Achromatic S/PDIF RCA/RCA Digitale Coax Kabel

Een digitale kabel van 75 ohm, ontworpen als perfecte aanvulling op onze veelgeprezen Hyper Achromatische en Hyper Ultra RCA-verbindingen.
Een hoogwaardige OCC-koperkabel, ontworpen als superieure optie voor gebruik tussen hi-res streamer of CD-transport en DAC.

De Hyper Achromatic RCA S/PDIF is ontworpen om te voldoen aan de digitale audiospecificaties van consumenten door een echte impedantie van 75 Ohm te behouden, waardoor een foutloze overdracht van digitale datasignalen wordt gegarandeerd.
Veel kabels voldoen feitelijk niet aan de 75 Ohm-norm vanwege gebreken in de manier waarop de kabel zelf wordt vervaardigd en geassembleerd.
Onze koudgelaste soldeervrije connectoren vermijden continuïteitsonderbrekingen en compressie van het afschermingsscherm van de kabel, wat impedantieproblemen veroorzaakt en tot verminderde jitterprestaties leidt.

De kabel profiteert van een vereenvoudigde versie van het dual-drain-systeem dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor onze hoogwaardige Mavros- en Asimi-verbindingen.
Dubbele symmetrische afvoerdraden verbinden de afscherming met de kabelretour-/stekkerinterface, wat betekent dat de kabel kan worden afgesloten zonder de nauwkeurig gelegde afscherming te vervormen, draaien of mechanisch te belasten.
De voordelen liggen in het handhaven van een consistente belasting met lage impedantie op de stekker en een totale 360°-screening tegen ruis en signaalverlies veroorzaakt door RFI (Radio Frequency Interference).

Het Hyper-assortiment omvat DIN- en XLR-afsluitingsopties, digitale verbindingen plus stereo- en bi-wire luidsprekerkabels.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

ATLAS

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

10 ander(e) product(en)