Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

legend

Klotz Titanium Gitaar kabel 3 meter Recht-Recht (TI0300PP)€ 49,00
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
10 € 0,00 Tot € 0,00
Op voorraad, snel leverbaar


 

Klotz Titanium Gitaar kabel 3 meter Recht - Recht ( TI0300PP )

oneindige toon - perfecte stilte
KLOTZ a.i.s. TITANIUM

- Nieuwe type instrument kabel volledig vrij van microfonie
. - Gepatenteerde kabel ontwerp verhoogt geluid
. - Patent beschermd in Europa en de Verenigde Staten
.
Tot nu toe , de vraag of het eigenlijk mogelijk is om radicaal te verbeteren een instrument kabel was grotendeels een kwestie van geloof . Natuurlijk werden geleidelijke verbeteringen altijd ge?ntroduceerd en enorme inspanningen en ambitie werden besteed - maar het is nu pas dat een ware revolutie aan de gang . Duitse kabelfabrikant KLOTZ ais , gevestigd in Vaterstetten, dichtbij M?nchen , kondigt de lancering van de nieuwe titanium instrument kabel .

In het verleden werden musici geconfronteerd met de keuze van grote of weinig kabel microfonie . De nieuwe titanium kabel garandeert beide : een superieure geluidskwaliteit PLUS minimale microfonie
.
KLOTZ a.i.s. heeft echt in geslaagd de kwadratuur van de cirkel met zijn revolutionaire nieuwe kabel design. De Titanium levert niet alleen een uitstekende kwaliteit van het signaal en de toon , het is ook zo ruig en stoer dat subsonische geluid , beweging ruis, statische en interferentie worden gereduceerd tot verwaarloosbare niveaus . Deze sonische en mechanische eigenschappen , plus Neutrik connectoren (optioneel met " Silent Plug " ? ) , te combineren met de KLOTZ ais kenmerk van jarenlange technologische ervaring om een absoluut unieke high-end kabel geven .

By the way, is de kabel geproduceerd in Duitsland en een ieder is onderworpen aan een batterij van tests alvorens te worden vrijgegeven voor verkoop . KLOTZ a.i.s. is zo overtuigd van de kwaliteit van het Titanium dat het zelfs een levenslange garantie is afgegeven .

- Maximale signaal transparantie
- Ultra-low signaal compressie
- Uitstekende geluidskwaliteit

 

Klotz
TI0300PP
5 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)