Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha Digitale Saxofoon YDS-150



€ 1.010,00
€ 859,00 € 151,00 korting
Inclusief belasting

Yamaha Digitale Saxofoon YDS-150

Laatste items in voorraad


Met de digitale saxofoon YDS-150 kunt u altijd en overal spelen!

De YDS-150 is ontworpen als saxofoon waarmee iedereen altijd en overal het plezier van optreden kan ervaren. Het baanbrekende nieuwe blaasinstrument behoudt de volledige expressiviteit van de saxofoon, maar in tegenstelling tot een akoestische saxofoon kan het zo stil zijn als je wilt, waardoor het handiger en gemakkelijker te bespelen is.

Yamaha's gepatenteerde Integrated Bell Acoustic System is een samensmelting van traditioneel saxofoonontwerp en geavanceerde digitale technologieën die het unieke rijke geluid van een akoestische saxofoon bieden, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van spelen zonder rekening te houden met tijd of plaats.

Geluid kan worden geproduceerd door simpelweg in het mondstuk te blazen, terwijl volume en toon zorgvuldig kunnen worden gemoduleerd met behulp van de intensiteit van de ademhaling, wat resulteert in een blaasinstrument dat kan voorzien in de expressieve behoeften van zowel beginners als ervaren spelers.

Belangrijkste kenmerken

1) Speel de saxofoon altijd en overal - zelfs in de woonkamer of 's nachts

Digitale technologie maakt volumeregeling mogelijk over een bereik van 15 stappen, zodat u altijd en overal kunt genieten van het bespelen van de saxofoon - zelfs in de woonkamer of 's nachts. Je kunt ook een koptelefoon aansluiten om in totale stilte te spelen en je volledig op je optreden te concentreren zonder je zorgen te maken over anderen om je heen, zelfs als je eerder had opgegeven om de saxofoon te bespelen vanwege zijn luidheid. Bovendien kunt u de speciale app gebruiken om het volume, de toon en zelfs de vingerzetting vrijelijk aan te passen.

2) Ervaar het spelen op een innovatieve, nieuwe manier - blaas gewoon in het instrument om een ​​prachtig saxofoongeluid te produceren

Ondanks dat het instrument een mondstuk heeft dat hetzelfde is ontworpen als dat van een akoestische saxofoon, kunt u nog steeds een prachtig geluid produceren door simpelweg in het mondstuk te blazen en de toetsen met de juiste vingerzetting te bespelen, zonder dat u de eerste hindernis voor uitvoering, die bekend staat als embouchure, hoeft te overwinnen.  Volume en toon kunnen ook worden aangepast door de intensiteit van uw blaaswerk te veranderen. De YDS-150 maakt gebruik van gesamplede geluiden van Yamaha's sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoons, nauwkeurig opgenomen om 56 saxofoonvoices te produceren, inclusief variaties, naast andere geluiden zoals synthesizers voor in totaal 73 instrumentgeluiden. Speel muziek in vrijwel elk genre met uw favoriete instrumentgeluiden.

3) Ervaar authentiek saxofoonontwerp en resonantie

De YDS-150 gebruikt dezelfde klepindeling, mondstuk en duimsteun als een akoestische saxofoon om een ​​natuurlijke speelervaring te bieden. Hij heeft ook een echte koperen klankbeker en is even lang als een sopraansaxofoon voor een optimale balans. Het nieuw ontwikkelde Integrated Bell Acoustic System voegt authentieke, luxueuze resonantie toe om de speler hetzelfde naadloze gevoel van expressieve eenheid te geven dat wordt ervaren met een akoestische saxofoon.

Ontwikkeling achtergrond

De ontwikkeling van de YDS-150 begon met de wens om een ​​saxofoon te maken die door nog meer mensen gemakkelijker en met meer vrijheid bespeeld kon worden. We hebben allemaal gewenst dat we minstens één keer in ons leven een favoriet deuntje konden spelen, en de YDS-150 maakt dat mogelijk met een fusie van Yamaha's akoestische en digitale technologieën. Het brede scala aan geluid en de rijke expressiviteit van het instrument maken het geschikt voor zowel ervaren saxofonisten als beginners.

Over Integrated Bell Acoustic System (gepatenteerd)

Integrated Bell Acoustic System (IBAS) is een akoestisch systeem dat speciaal is ontwikkeld voor de YDS-150 en dat de unieke fysieke feedback (geluidsresonantie en vibratie) van een akoestische saxofoon reproduceert. Het systeem bestaat uit luidsprekerunits, een akoestische pijp en een echte koperen bel, waardoor het effectief geluidsresonantie en trillingen terug kan brengen naar de mond en vingertoppen van de speler.

Yamaha YDS-150
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

4 ander(e) product(en)