Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha MODX8+ Synthesizer GHS Keyboard, 88 Toetsen Gewogen€ 2.059,00
Inclusief belasting

Middenklasse Synthesizer

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Yamaha MODX8+ Synthesizer

GELUID

Het belangrijkste element van elk instrument is het geluid. MODX+ laat alle elementen van je muziek geweldig klinken.
MODX+ gebruikt dezelfde technologie als het vlaggenschip MONTAGE: 128 noten AWM2 (Advanced Wave Memory 2) sample- en synthesepolyfonie voor verbluffende emulatieve akoestische instrumenten, synthgeluiden en drums.
MODX+ beschikt ook over 128 noten FM-X (Frequency Modulation) polyfonie - een unieke, expressieve, zeer programmeerbare synthesetechnologie voor dynamische, elektromoderne muziekcreatie.

AWM2

De AWM2-engine is exclusief voor Yamaha-synthesizers en biedt veel meer dan alleen het afspelen van samples.
Elk van de 16 AWM2-parts beschikt over acht programmeerbare synthesizers met 18 verschillende filtertypes, amplitude-, toonhoogte- en filterenvelopgeneratoren, negen LFO's, 3-bands EQ en een speciaal dual insert-effect met Virtual Circuitry Modeling.

FM-X

Alles wat je leuk vindt aan de iconische DX7 komt samen met de nieuwste Yamaha-innovaties. FM-X produceert klassiek jaren '80 of hypermodern EDM-synthesizergeluid met een ongelooflijk dynamisch bereik, kracht en natuurgetrouwheid.
MODX+ gaat veel verder dan de mogelijkheden van de originele DX7 met een 8-operator FM-architectuur, 128-stemmige polyfonie, veel filtertypes en meer.
Allemaal met Motion Control voor steeds evoluerende en veranderende texturen om geluiden te creëren die niemand ooit eerder heeft gehoord.

SLIMME MORPH

Smart Morph maakt morphing tussen FM-X-geluiden mogelijk.
Zijn geavanceerde A.I. algoritme maakt een interactieve morphing-kaart van maximaal acht FM-X-geluiden.
Je kunt deze kaart vanaf het touchscreen 'spelen' of de superknop gebruiken om tussen twee punten te bewegen.
Het resultaat is een duizelingwekkend aantal interessante en interactieve nieuwe geluiden.

256-NOTE TOTALE POLYFONIE

MODX+ beschikt over 128-stemmige stereo AWM2-polyfonie en 128-noten FM-X-polyfonie.
Door de unieke architectuur van MODX+ en MONTAGE is deze polyfonie altijd beschikbaar zonder latentie of andere functies in gevaar te brengen.

Geïntegreerde flash

Sla uw muziek in een oogwenk op.
MODX+ bevat 1,75 GB niet-vluchtig, low-latency gebruikersflashgeheugen met hoge lees-/schrijfsnelheid voor uw eigen aangepaste samples of synthbibliotheken vanaf hier.

EFFECTEN

MODX+ zit boordevol DSP-innovatie, kracht en geluidskwaliteit om u alles te bieden, van high-definition reverbs tot gedetailleerde Virtual Circuit Modeling (VCM) effecten.
Krijg EDM-geluid met effecten zoals Beat Repeat, Vinyl Break of Bit Crusher.
Gebruik het Spiralizer-effect om de auditieve illusie te creëren van een toon die voortdurend in toonhoogte stijgt of daalt.
Voeg een compressor met zijketen toe voor een modern "ducking"-effect. Of ga voor retro met vintage effecten zoals Analog Delay, VCM Phaser of een verscheidenheid aan Amp Simulators.

Pianospelers zullen het gevoel hebben dat ze in de hemel zijn, of in een andere ongelooflijke speelruimte, met op piano gerichte effecten zoals Damper Resonance en HD-reverbs voor een superrealistische piano-ervaring.

Klik HIER voor nog veel meer info en de specificaties.

YAMAHA MODX

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)