Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Gitaarles Castricum Join JulesJoin Jules Gitaarlessen


Mijn naam is Jules Inen en ik geef al 8 jaar gitaarlessen op zo'n 15 basisscholen in Heemskerk en Castricum. Ook worden er al die jaren prive lessen gegeven in onze woning in Castricum.

Het concept van mijn gitaarlessen is zeer doelmatig, kleurrijk en leidend tot snel succes.

Je hoeft geen noten te leren lezen, maar werkt met duidelijke muziekschem's en lesmateriaal dat door mij in de loop der jaren is gemaakt.

De gitaarlessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Voor kinderen vanaf 7 jaar, teenagers, jongeren, volwassenen en senioren. Ik geef les aan zowel rechtshandigen als linkshandigen.

 Join Jules FacebookGoede wijn behoeft geen krans :

De algemene flyer die wij gebruiken vertelt genoeg over ons en het scala aan mogelijkheden.
Join Jules Gitaarlessen is ontstaan in het onderwijs en ook uitgegroeid tot de meest bezochte gitaarschool in Castricum en Heemskerk voor prive lessen.
Na de lastige lockdown van 2020 is de gitaarschool terug gegaan van 95 leerlingen per week naar (momenteel juli 2021) slechts 35 en is de aandacht en het spectrum gericht op prive lessen, culturele & gezondheids instellingen en muziekgroepen zoals bands of muziekprojecten van stichtingen.

Waar de lessen op de 15 basisscholen een werkelijke bijdrage betekende voor muzieklessen in het onderwijs door het 'Zeereis en Banditos ' systeem, is nu de gitaarschool een bijdrage aan de regionale gemeenschap door het stimuleren van kinderen en volwassenen om ook gitaar te gaan spelen danwel hun gitaar kunsten en stijlen sterk te verbeteren.

Van de lockdown heeft ook Join Jules zijn lesje geleerd en is nu klaar voor de toekomst en bestand tegen wat voor calamiteiten dan ook :
-Join Jules heeft als eerste in Europa de gehele gitaarschool leven gegeven in Join Drive, veel beter dan de YouTube sites van andere gitaar- of muziekscholen, een enorme database van muzieklessen, instructies, voorbeelden en lesmethodes voor zelfstudie, alle 144.000 gitaar akkoorden (!) en werkmappen van leerlingen waar zij zelf ook opnames kunnen presenteren op hun facebook of internet pagina's
-Een verbeterende vorm van online les geven en opnames te maken zonder ergernis van de (nu nog) krakkemikkige software voor video lessen op internet
-Gitaren in uitleen geven aan prive leerlingen net zoals op de scholen, elektrische gitaren, gewone lesgitaren, 3kwart gitaren voor kinderen tot 12 jaar
-Periodieke jamsessies en muziekfeestjes organiseert voor alle leerlingen

De lesuren van iedere prive leerlingen zijn beschermd en gereserveerd en niet via een rommelige agenda of vage afspraken.
Je kiest voor elke week les, om de week les of 1 x per maand en er zijn geen contracten of minimaal noch maximaal aantal lessen die je moet volgen : Niemand kan jouw vaste lestijd afnemen en je weet waar je aan toe bent.
Alles prettig en duidelijk, vrij in keuze hoever je wil komen en wat en wat je eigenlijk het liefst wenst te leren of worden.
Open en prettig met de structuur uit het reguliere onderwijs, beter en voordeliger kan je het gewoon niet treffen.

Voor een kennismaking stuur je via email aan  usinen@msn.com  of stuur een prive bericht via Join Gitaarlessen op facebook

 Join Jules Facebook

At Your Service,

Join Jules

Flyer

NJoin Electric

Join jules

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

6 ander(e) product(en)