Alle Categorieën
 • Parkeren

  APCOA Parkeergarage
  Grote Kerk Alkmaar

 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Lijst van producten op merk Vintage Guitars

20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Vintage Guitars V4MTB Tony Butler Live Signature P-bass

De Vintage V4MTB ‘Tony Butler Signature’ ICON-bas repliceert de prachtige, versleten look en feel van een instrument dat levenslang hout uitstorten, repeteren en spelen vertoont, direct uit de doos.

Ontworpen in samenwerking met de voormalige Big Country-bassist Tony Butler, heeft de Vintage V4MTB een enkele Wilkinson WBBCCR-pickup, gecompenseerde koperen zadelbrug en verbeterde toegang tot de bovenste fret, die het beste van moderne en traditionele esthetiek en functies samenbrengt.

€ 379,00 Prijs

Vintage Guitars V4MVW P-bass Vintage White

V4MVW P-bass Vintage White

De Vintage V4 basgitaar-serie biedt onverslaanbare tonen en speelbaarheid, tegen een uiterst portemonnee-vriendelijke prijs.

Klassieke gesplitste single coil tonen zijn rijk aan V4-bassen. Het oostelijke populierenlichaam geeft een stevige basis voor de verstelbare brug van Wilkinson en is perfect afgestemd op een harde esdoornhals.

De V4 ™ is een originele Vintage® ReIssued Series-bas, ontworpen en gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Vintage-ontwerpteam.

€ 369,00 Prijs

Vintage Guitars V6JVCAR John Verity Stratocaster CAR

V6JVCAR John Verity Stratocaster Candy Apple Red

De Vintage V6JV is ontworpen volgens de exacte specificaties van de Britse blueslegende John Verity; geen verrassing dus dat deze klassieke elektrische gitaar een verbluffende bespeelbaarheid en een schat aan soulvolle geluiden vertoont.

Bewonderaars van het originele Verity-model zullen blij zijn te horen dat de geavanceerde elektrische bedrading van de Fret-King FKV6JV opnieuw is gemaakt in de Vintage-editie; drie vintage stemhebbende Wilkinson® WVS60 single-coil pickups, in combinatie met een ‘Power Coil’ circuit, produceren kristallijne reiningen, bijtende middentonen en gedetailleerd low-end, zonder het geroezemoes en achtergrondgeluid dat normaal wordt geassocieerd met single-coil pickups.

€ 429,00 Prijs

Vintage Guitars VJ74SSB Jazz bass Sunburst

VJ74SSB Jazz bass Sunburst

Deze klassiek ontworpen bas is een echt werkpaard. Met twee Wilkinson WJB800 pickups en door Wilkinson ontworpen bridge- en stemmechanieken is de V74 een perfecte bas voor vrijwel elke muziekstijl. Een elzenlichaam afgewerkt in Gloss Black of Sunset Sunburst is gekoppeld aan een harde esdoorn hals met traditionele puntmarkeringen.

De VJ74 ™ is een originele Vintage® ReIssued-serie bas, ontworpen en gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Vintage-ontwerpteam.

€ 349,00 Prijs

Vintage Guitars VS6 SG Cherry Red

De Vintage VS6 ReIssued Series is een solidbody, dubbele cutaway gitaar die zijn hand nergens voor omdraait.
Of het nu rotsvaste ritme-akkoorden zijn die de machinekamer bieden voor uw geluid, drop-tunings doordrenkt met fuzz of zwevende solo-solo's die de schijnwerpers stelen, de VS6 zal u verbazen met zijn veelzijdigheid en levendige reeks verschillende tonen.

€ 359,00 Prijs

Vintage Guitars VS6M SG Naturel Mahonie

VS6M SG Naturel Mahonie

Met zijn klassieke uiterlijk, authentieke houttinten en door Wilkinson ontworpen hardware en pickups, levert de Vintage VS6 alles van blues tot heavy rock in schoppen.

Met een ingenieus ontworpen drop-shoulder en offset hiel om verbeterde toegang tot de bovenste frets te bieden, waardoor de VS6 een scherpere, meer gestroomlijnde uitstraling krijgt.

De VS6 ™ is een originele Vintage® ReIssued Series-gitaar, ontworpen en gemaakt door Trev Wilkinson en het UK Vintage ontwerpteam.

€ 359,00 Prijs