Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

AKG C7 Reference Serie Condensator zangmicrofoon€ 239,00
Inclusief belasting

C7 Reference Serie Condensator zangmicrofoon

Laatste items in voorraad


C7 Reference Serie Condensator zangmicrofoon

Wereldberoemde AKG-condensator geluidskwaliteit

Als het gaat om eersteklas geluid van studiokwaliteit, is het wat er aan de binnenkant telt. De C7-microfoon is voorzien van een speciaal afgestemde supercardioïde condensatorcapsule met met de hand geselecteerde componenten, zodat uw stem met ongerepte helderheid en sprankelende hoge tonen wordt gereproduceerd. En de C7 verwerkt ongelooflijk hoge geluidsdrukniveaus, voor maximale betrouwbaarheid tijdens uw luidste uitvoeringen.

Open-space capsule-technologie

Tijdens je optreden is de enige feedback die je wilt applaus van het publiek. De innovatieve open-ruimte capsule van de C7 gebruikt een speciaal ontworpen binnencapsulehouder en drie vensterpoorten om luchtturbulentie en inwendige reflecties aan de achterzijde van de capsule te verminderen. Dit creëert een extreem consistent supercardioïde polair patroon over het gehele frequentiespectrum, voor buitengewone feedback en morsen van morsen.

 Gepatenteerde schokdemperophanging

De C7 beschikt over een gepatenteerde mechano-pneumatische schokdemperophanging die ervoor zorgt dat ruis niet je geluid verstopt. De capsule bevindt zich bovenop een uniek rubberen inzetstuk, waardoor wordt voorkomen dat trillingen van de behuizing de capsule bereiken. AKG zocht uitgebreid naar het juiste rubber om aan de specificatie te voldoen en werkte uiteindelijk samen met een Weens bedrijf aan een materiaal met uitzonderlijk sterke absorberende eigenschappen. Het resultaat is veel beter dan microfoons met uitgebreide interne elektronische filters om de handling-ruis te minimaliseren.


Studio geluid, podium aanwezigheid

De AKG C7 referentie handheld condensatormicrofoon levert eersteklas condensatorkwaliteit van studiokwaliteit en probleemloze werking op elk podium. Met ongerepte helderheid en sprankelend high-end laat de C7 lead- en achtergrondzang doorschijnen. En dankzij speciaal ontworpen circuits en op maat ontworpen componenten, voorkomt C7 dat feedback, morsen, ruis en popgeluid uw prestaties storen. Waar je ook speelt, C7 levert premium, zorgeloze vocale reproductie, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Meer informatie

C7
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)