Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Novation LaunchKey-25 MKIII USB/Midi Controller, 25 Toetsen€ 169,00
Inclusief belasting

USB/Midi Controller, 25 Toetsen

Laatste items in voorraad


Novation LaunchKey-25MKIII USB/Midi Controller

Gemaakt om te creëren

Launchkey is onze intuïtieve en volledig geïntegreerde MIDI-toetsenbordcontroller voor het maken van tracks in Ableton Live, ontworpen om je alles te geven wat je nodig hebt om je muziek te maken en af ​​te spelen.
De Launchkey MKIII is gemaakt voor producers van alle niveaus,en geeft je inspirerende tools om je muzikale vocabulaire uit te breiden.
Scale- en akkoordmodi en een krachtige arpeggiator stimuleren uw muzikale creativiteit en helpen nieuwe ideeën op te starten.
Aangepaste modi en een MIDI-output op ware grootte transformeren Launchkey in een krachtig middelpunt van elke muziekopstelling.

Ableton Live-integratie

Launchkey geeft je ongeëvenaarde toegang tot de functies van Ableton Live, waaronder Capture MIDI, track arm, quantise, click and loop-bediening.
Gebruik je Ableton Live niet?
Geen probleem, Launchkey heeft ook volledige integratie met Logic en Reason, plus kant-en-klare functionaliteit met andere DAW's, waaronder Studio One, Cubase en Pro Tools, via HUI.

Breid uw muzikale woordenschat uit

Inspirerende functies zijn onder meer de Scale Mode, Chord Modes en een krachtige arpeggiator, die samen je muzikale mogelijkheden uitbreiden en je op nieuwe manieren laten creëren.
De scalemodus zet de toetsen en pads die worden gespeeld om naar noten in de geselecteerde scale.
Met drie akkoordmodi kunt u complexe akkoorden met één vinger activeren, terwijl de krachtige arpeggiator melodieën snel laat bewegen.

Vier modellen

Omdat de Launchkey MKIII verkrijgbaar is in varianten met 25, 37, 49 en 61 toetsen,  is het gemakkelijker dan ooit om de juiste maat te kiezen.
Modellen met 25 en 37 toetsen zijn perfect voor mobiele producenten en artiesten, en voor mensen met een strakke opstelling. 49- en 61-toetsenversies zijn ideaal voor grotere opstellingen, en voor degenen die meer toetsen willen, en meer praktische bediening met faders en faderknoppen.

Aangepaste modi: beheer alles

De full-size vijf-pins MIDI-uitgang werkt met elk MIDI-compatibel apparaat.
Gebruik Novation-componenten om vier aangepaste modi te configureren, die de knoppen, faders en pads van Launchkey toewijzen aan software- en hardwarefuncties.

Standalone bediening

Launchkey werkt stand-alone, dus het is de perfecte controller voor elke muziekopstelling, met of zonder computer.
De schaal- en akkoordmodi, arpeggiator en aangepaste modi kunnen allemaal worden gebruikt om een ​​volledig hardware studio of live rig te besturen.

Meegeleverde software:

 • Ableton Live 10 Lite: Toonaangevende software voor het maken van muziek, voor een naadloze bediening met Launchkey.
 • Splice Sounds : Twee maanden lidmaatschap.Hiermee krijg je dagelijks toegang tot miljoenen hoogwaardige, royaltyvrije one-shots, loops en presets, met nieuwe releases.
 • Spitfire Audio LABS Expressive Strings: Uitzonderlijke strijkers samples gemaakt door muzikanten en sampling experts in Londen, voor iedereen, overal.
 • XLN Audio Addictive Keys: Toegang tot een van de vier virtuele keyboards wanneer u uw eerste stuk Focusrite- of Novation-hardware registreert.
 • Klevgrand R0Verb:  Een hybride tussen een eenvoudige nagalm en een zeer complexe delay in een gebruiksvriendelijke plug-in.
 • Klevgrand DAW Cassette: Een plug-in die het geluid van een tapedeck emuleert, met nauwkeurige recreatie van verzadiging, vervorming, ruis en wobble.
 • AAS Session Bundle: Keys, gitaar- en synth-plug-ins voor muziekmakers, die essentiële geluiden voor je nummers leveren.
 • Novation Sound Collective: Een constante inspiratiebron voor Novation-gebruikers die op zoek zijn naar nieuwe geluiden. Vind regelmatig inspiratie met regelmatig nieuwe toevoegingen aan het collectief, om je muzikale reis voort te zetten.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.Novation
NOVATION
2 Items
2020-07-03

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)