Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha HiFi R-N803D Geïntegreerde Versterker/MusicCast Receiver , Zwart€ 1.029,00
Inclusief belasting

Geïntegreerde Versterker/MusicCast Receiver

Er zijn niet genoeg producten op voorraadYamaha R-N803D MusicCast Receiver Geintegreerde Versterker: Diepgaand hifi-plezier!

Ervaar de legende, geniet van de muzikaliteit!

Yamaha heeft meer dan 60 jaar geschiedenis als audiomerk.
En de technologie van de R-N803D komt rechtstreeks van Yamaha's legendarische Hi-Fi-ontwerp concept ToP-ART (Total Purity Audio Reproduction Technology), dat de integriteit van het geluid getrouw behoudt door een zorgvuldig symmetrische links / rechts-schakeling te combineren met signaalgerichtheid ( rechtste, kortste signaalpaden) met een trillingsarm chassis met hoge stijfheid, uitgerust met het speciale kunstharsframe "Art Base" dat onnodige trillingen absorbeert en blokkeert.
Het behoudt sonische zuiverheid en accuraat stereobeeld van de muziek om onwrikbare rijeigenschappen te creëren.

Hoge precisie, hoge prestaties

De R-N803D maakt gebruik van de befaamde SABRE 9006AS 192 kHz / 24-bit DAC (van ESS-technologie) om superieure S / N-prestaties te leveren.
In combinatie met de originele netwerkmodule van Yamaha haalt het apparaat alle geluidskwaliteiten van hoge resolutie geluidsbronnen grondig uit, waardoor zelfs de subtiele ambiance van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd.

Geoptimaliseerd voor het ultieme

Voor de eerste keer in een hifi-ontvanger is de R-N803D uitgerust met de Yamaha parametrische ruimte Acoustic Optimiser (YPAO), een beroemde technologie die wordt gebruikt in de AV-receivers van Yamaha.
Het meet de vorm van de kamer, het materiaal van de muur en de positie van de luidspreker en past vervolgens automatisch het geluid aan om de ideale respons en geluidskwaliteit te creëren.
Het apparaat beschikt ook over andere geavanceerde YPAO-functies, waaronder YPAO ™ -RSC (Reflected Sound Control), die actief de belangrijke vroege reflectiegeluiden corrigeert die de geluidskwaliteit sterk beïnvloeden, en YPAO Volume, dat uitzonderlijk hoge precisie-EQ (equalisatie) toepast, met 192 kHz / 64-bit-bewerking.
Het resultaat?
U kunt bij u thuis een ideale luisteromgeving creëren, net als bij een professionele luisterruimte voor audio.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

RN803D

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

15 ander(e) product(en)