Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Soundcraft Signature-12 MTK 14 In/12 Out USB Recording/Playback Mengtafel€ 499,00
Inclusief belasting

14 In/12 Out USB Recording/Playback Mengtafel

Laatste items in voorraad


Soundcraft Signature 12MTK Mengtafel

De Soundcraft Signature 12MTK is voorzien van Soundcraft iconische Ghost microfoon voorversterkers, die rechtstreeks afkomstig zijn uit de top-of-the-line professionele consoles van het bedrijf, om buitengewone geluidskwaliteit met een hoge headroom, een groot dynamisch bereik en een uitzonderlijke resolutie en helderheid te leveren met een uitstekende signaal-ruisverhouding.
Ze gebruiken Soundcraft's Sapphyre Asymmetrische EQ voor perfecte equalizing van vocale en instrumentale elementen in een mix met de onmiskenbare muzikaliteit die inherent zijn aan elke Soundcraft console.
Plus de GB-serie audio routing technologie die beroemd is op duizenden live-locaties wereldwijd.

Deze console omvat een breed scala aan ingebouwde Lexicon studio-grade reverb, chorus, modulatie en andere effecten en dbx begrenzers op de input kanalen.
Daarnaast staat de console multi-track USB audio-interface toe om elke VST/AU/AAX/TDM/RTAS plug-ins in te voegen op een input kanaal, waardoor studio plug-ins naadloos worden geïntegreerd met live optredens.
Bij deze consoles zijn gratis downloads verkrijgbaar van het Lexicon MPX-L native plug-in en Ableton Live 9 Lite.

De consoles zijn ontworpen om de oorspronkelijke opnames zo goed mogelijk weer te geven.
Beide hebben een ultra-low-latency USB-interface die feilloos elk kanaal opneemt en die vervolgens kunnen worden gemixt of overgebracht naar elke DAW voor verdere afmixen en productie.
De consoles bieden XLR en schakelbare Hi-Z ingangen die gitaren, bassen en andere instrumenten in staat stellen direct te worden aangesloten.

De Soundcraft Signature 12MTK beschikt over hoogwaardige faders met GB® Series audio routing met flexibele pre/post schakelingen op elke Aux en subgroepen met krachtige routing en switching opties, alsook dedicated  uitgangen.

Zowel de Soundcraft Signature 12MTK als de Soundcraft Signature 22MTK worden gebouwd met behulp van tour-grade robuuste metalen constructie en hoogwaardige componenten.
Beide hebben een interne universele voeding.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

SIGNATURE-12
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)