Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Orange Pedal Baby 100 Poweramp



€ 419,00
Inclusief belasting

De Pedal Baby 100 is simpelweg een eindversterker voor pedalboard opstellingen.
In de moderne gigging-wereld speel je de ene avond misschien op je eigen rig en de volgende avond op de backline house.
Hierdoor halen veel gitaristen nu al hun geluiden uit hun board en hebben ze alleen hun versterker nodig voor het volume.
Het heeft geen zin om je geluid te baseren op een grote, traditionele buizenversterker als je hem niet altijd kunt gebruiken, en andere monitoringopstellingen volstaan ook niet helemaal.
Dus als je pedalboard of modelbouwer elke klank heeft die je ooit nodig zult hebben, maar je mist dat grote, luide versterkergevoel, dan is de Pedal Baby iets voor jou.
En hij is draagbaar genoeg om mee te nemen naar elk optreden.

Meer informatie

Laatste items in voorraad


Pedal Baby 100 Poweramp

De Pedal Baby 100 is simpelweg een eindversterker voor pedalboardopstellingen.
In de moderne gigging-wereld speel je de ene avond misschien op je eigen rig en de volgende avond op de backline house.
Hierdoor halen veel gitaristen nu al hun geluiden uit hun board en hebben ze alleen hun versterker nodig voor het volume - en heel veel! Het heeft geen zin om je geluid te baseren op een grote, traditionele buizenversterker als je hem niet altijd kunt gebruiken, en andere monitoringopstellingen volstaan ook niet helemaal.
Dus als je pedalboard of modelbouwer elke klank heeft die je ooit nodig zult hebben, maar je mist dat grote, luide versterkergevoel, dan is de Pedal Baby iets voor jou. En hij is draagbaar genoeg om mee te nemen naar elk optreden in uw agenda, zelfs als u de taxi thuis moet laten.

Met 100 watt klasse A/B-vermogen en een klasse A-front-end heeft de Pedal Baby 100 alle warmte en dynamiek waar we van houden aan onze oude buizenversterkers, waardoor hij de perfecte partner is voor een pedaalgerichte installatie.
Klein en lichtgewicht, en met een intuïtieve 2-bands EQ, past hij zich op briljante wijze aan aan verschillende cabines wanneer u licht reist, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over een consistent geluid tussen shows door.

Klasse A/B eindversterker
Terwijl klasse D-versterkers worden geprezen om hun efficiëntie, hebben klasse A/B-versterkers een bepaalde respons die je op geen enkele andere manier kunt krijgen.
De Pedal Baby 100 geeft gitaristen de dynamiek, punch en natuurlijke klank terug die in veel moderne eindversterkers ontbreken.
Bovendien produceren klasse A/B-versterkers echt vermogen in standaard gitaarcabine-impedanties, 100 W bij 8 Ohm en 70 W bij 16 Ohm, om precies te zijn.

Klasse A front-end
Geïnspireerd door buizenversterkercircuits hebben we een klasse A, single-ended front-end ontwerp gebruikt.
Vergeet steriel klinkende Solid State-versterkers, de Pedal Baby 100 behoudt al het mojo van je klank en voegt er dan nog een beetje meer aan toe.

EQ Ontworpen voor flexibiliteit
De Bass- en Treble-regelaars op de Pedal Baby klinken meer als 'Depth' en 'Presence' - precies daar waar je de allerbelangrijkste low-end resonantie en hogere middenpieken vindt die het karakter van een luidsprekerkast bepalen.
Sluit uw go-to-cab aan en kies al uw favoriete pedalboard-klanken met deze EQ-bedieningselementen plat ingesteld (12 uur).
Pas vervolgens de EQ aan om de verschillen in een onbekende backline-cab 'uit te schakelen', waardoor je op elk podium het geluid van je eigen opstelling krijgt zonder je pedaalinstellingen te verpesten

Kenmerken: 100 Watt klasse A/B eindversterker voor pedalboards en modelbouwers
Bedieningselementen: bas, hoge tonen, volume
Uitgangsvermogen: 100 Watt bij 8 Ohm, 70 Watt bij 16 Ohm
Impedantie: Minimale totale impedantie 8 Ohm
1 X 8 Ohm
1 X 16 Ohm
2 X 16 Ohm
Luidsprekeruitgangsopties: 2 x luidsprekeruitgangen
Afmetingen zonder doos (B X H X D): 30 cm x 7,7 cm x 19,5 cm (11,81 inch x 3,03 inch x 7,68 inch)
Gewicht zonder doos: 3,2 kg (7,05 lbs)

Orange Pedal Baby 100
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)