Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Boss Nextone Artist€ 819,00
Inclusief belasting

Nextone Artist 80 watt 1 X 12" gitaar combo

Laatste items in voorraad
Vier Power Stages, ongelimiteerde expressie

De BOSS Nextone serie combineert de klassieke lampensound en -feel met een klankdiversiteit van de nieuwste generatie. Dat resulteert in een spannend nieuw concept, op vlak van professionele gitaarversterking. Opvallende channel voicings leveren een breed scala aan inspirerende klanken, terwijl vier selecteerbare Class AB analoge power amp-types een rechtstreekse toegang bieden tot de unieke kenmerken van 6V6, 6L6, EL84 en EL34 output lampensecties. Ondersteund door onze geavanceerde Tube Logic-aanpak, geeft elk power amp-type een nieuwe sound aan het hele circuit: van input tot output. Het is de eerste maal dat de volledige klankervaringen van deze kenmerkende power stages in één versterker ondergebracht zitten.

Wil je nog dieper graven in de klankaanpassingen? Maak simpelweg verbinding met de Nextone Editor, en word een virtuele technicus. Verfijn de bias, sag, EQ en andere interne instellingen, zodat ze perfect matchen met je individuele stijl en touch. Nextone bevat ook handige moderne functies voor het spelen op het podium, zoals ingebouwde effecten, een line out voor een directe klank zonder microfoon, en een power control voor een expressief, opgedreven geluid op elk geluidsvolume. En dankzij Tube Logic kun je genieten van het geweldige geluid en de respons van je favoriete buizenversterkers, maar dan zonder het loodzware gewicht of de bijhorende onderhoudsperikelen.

Nextone Versie 2: Meer klanktools om je persoonlijke sound mee te creëren
Versie 2-firmware biedt een groot aantal nieuwe opties voor klankpersonalisatie via de Nextone Editor. Een belangrijke feature is Character Shape: die ontgrendelt klankafregeling op designerniveau, rechtstreeks in het hart van de power amp. Daarnaast zijn er nu aparte pre-amp EQ's (pre/post) beschikbaar (inclusief een nieuwe grafische10-bands versie). Ook zeven boost-types zijn toegevoegd, en effecten kunnen voortaan ook onafhankelijk van elkaar worden ingesteld, bij custom mode kanalen. Er is ook een selecteerbare Extra Headroom-instelling: voor extra punch. En de nieuwe import/export- en bibliotheekfuncties maken het eenvoudiger dan ooit om met verschillende Nextone set-ups te werken.

https://www.boss.info/nl/products/nextone_artist/

NEX-ARTIST
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)