Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Vintage Guitars V6JVCAR John Verity Stratocaster CAR€ 429,00
Inclusief belasting

V6JVCAR John Verity Stratocaster Candy Apple Red

De Vintage V6JV is ontworpen volgens de exacte specificaties van de Britse blueslegende John Verity; geen verrassing dus dat deze klassieke elektrische gitaar een verbluffende bespeelbaarheid en een schat aan soulvolle geluiden vertoont.

Bewonderaars van het originele Verity-model zullen blij zijn te horen dat de geavanceerde elektrische bedrading van de Fret-King FKV6JV opnieuw is gemaakt in de Vintage-editie; drie vintage stemhebbende Wilkinson® WVS60 single-coil pickups, in combinatie met een ‘Power Coil’ circuit, produceren kristallijne reiningen, bijtende middentonen en gedetailleerd low-end, zonder het geroezemoes en achtergrondgeluid dat normaal wordt geassocieerd met single-coil pickups.

Laatste items in voorraad


V6JVCAR John Verity Stratocaster Candy Apple Red

De Vintage V6JV is ontworpen volgens de exacte specificaties van de Britse blueslegende John Verity; geen verrassing dus dat deze klassieke elektrische gitaar een verbluffende bespeelbaarheid en een schat aan soulvolle geluiden vertoont.

Bewonderaars van het originele Verity-model zullen blij zijn te horen dat de geavanceerde elektrische bedrading van de Fret-King FKV6JV opnieuw is gemaakt in de Vintage-editie; drie vintage stemhebbende Wilkinson® WVS60 single-coil pickups, in combinatie met een ‘Power Coil’ circuit, produceren kristallijne reiningen, bijtende middentonen en gedetailleerd low-end, zonder het geroezemoes en achtergrondgeluid dat normaal wordt geassocieerd met single-coil pickups. Een vijfwegs keuzeschakelaar houdt het traditionele, naast een volumepot en tweekleurige bedieningselementen.

De afstemmingsstabiliteit wordt veilig en gezond gehouden dankzij de Graphtech NuBone moer, Wilkinson® stemmechanieken en Wilkinson® WV2SB vibrato bridge, dus welke muziekstijl u ook kiest, de Vintage V6VJ is uitgerust om alle muzikale stijlen en scenario's aan te kunnen.

Verkrijgbaar in opvallende Candy Apple Red- en Candy Apple Blue-lakafwerkingen op zowel body als kop, de schittering van elke afwerking is een perfecte aanvulling op de esdoornhals van de gitaar en de toets op de 22 fret.

Over zijn kenmerkende model gesproken, John Verity zegt: "Het is het geluid dat ik al die jaren in mijn hoofd heb gehad," - breng wat quality-time voor jezelf door met de Vintage V6VJ en je zou gewoon kunnen beslissen dat het de gitaar is waar je naar op zoek was te.

De V6JV John Verity Signature-gitaar is een originele Vintage® ReIssued Series ™ -gitaar gemaakt door Trev Wilkinson, John Verity en het UK Vintage-ontwerpteam.


Specificaties:

Kleur: Candy Apple Red
Body: Elzen
Slagplaat: 3-laags mintgroen
Hals: Harde esdoorn - vastgeschroefd
Toets: Radius 10 "
Frets: 22
Top Kam: Graphtech NuBone
Vibrato: Wilkinson® WV2SB
Stemmechanieken: Wilkinson®
Hardware kleur: Nikkel
Pickups: 3 Wilkinson® Single Coils WVS60 met Hum-Cancelling Single Coil
Controls: Volume / 2 Tone / 5-weg schakelaar

Vintage V6JVCAR
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)