Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Ortofon ST-80 SE MC Step-Up Transformator€ 1.999,00
Inclusief belasting

MC Step-Up Transformator

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Ortofon ST-80 SE MC Step-Up Transformator

De Ortofon ST-80 Special Edition Moving Coil-transformator levert een gedetailleerde reproductie met een vleugje warmte vergezeld van een volle geluidskwaliteit.
In vergelijking met bestaande modellen heeft de ST-80 SE een grotere spoel, meer lagen in de permalloy-kern en meer spoelwikkelingen.
De transformator is magnetisch afgeschermd in een permalloy-behuizing, die op zijn beurt in een robuuste 10 mm dikke aluminium cilinder wordt gestoken die uit een massief aluminium blok is geboord.
Samen met de zware metalen behuizing isoleert de transformator effectief tegen omgevingsgeluid.

De stabiliteit van de transformator is superieur dankzij het aanzienlijke gewicht van 1,5 kg, waardoor hij op zijn plaats blijft, zelfs als er kabels zijn aangesloten.
De Ortofon ST-80 SE is gebouwd als een puur dual mono model, wat zorgt voor maximale kanaalscheiding.
Interne point-to-point-bedrading is gemaakt door Teflon-geïsoleerde, massieve OFC-koperdraad met massieve kern, verguld met goud.
Samen met hoogwaardige vergulde RCA-aansluitingen met teflon-isolatie die zorgen voor een optimale signaaloverdracht en integriteit.

De ST-80 SE past perfect bij de meeste hoogwaardige MC-cartridges, zoals de Cadenza-serie, Exclusives-serie (Xpression, MC Anna, MC A95, MC Windfeld Ti, MC Century), ook de historische MC A90 en MC Windfeld , evenals de SPU-cartridges.
De combinatie van de Xpression, ST-80 SE en TA-110 toonarm geeft een geweldige ervaring!

ST80SE

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)