Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Dunlop EP101 Echoplex Preamp€ 189,00
Inclusief belasting

ECHOPLEX® VOORVERSTERKER
EP101

De Echoplex-voorversterker herschept de legendarische voorversterkermojo van de EP-3, waarbij hij hetzelfde signaalpad volgt met FET-circuits en een versterkingsregelaar voor een boost tot +11 dB.

 
Dit pedaal kan worden gevoed door een 9 volt batterij, een Dunlop ECB003 9 volt adapter of de DC Brick™, Iso-Brick™ en Mini Iso-Brick™ voedingen (niet meegeleverd).

Laatste items in voorraad


EP101 Echoplex Preamp

Het lange verhaal

Toen de Echoplex® EP-3 uitkwam, waren gitaristen verslaafd aan de manier waarop de voorversterker hun geluid verzachtte. Al snel vond de EP-3 zijn weg naar de platen van topgitaristen – van Jimmy Page tot Eddie Van Halen en Eric Johnson – zowel vanwege zijn toonconditionerende vermogen als zijn tape-echo-effect. Nu kunt u het legendarische geheime sausje van de EP-3 rechtstreeks op uw pedalenbord aanbrengen.

De EP101 Echoplex-voorversterker van Dunlop herschept de magie van de voorkant van de EP-3, met een veldeffecttransistor (FET) net als het origineel en die exact hetzelfde signaalpad volgt. Met de versterkingsregelaar kunt u uw signaal tot +11 dB versterken, met lichte asymmetrische clipping bij hogere instellingen voor een beetje mooie organische korrel.

De Echoplex-voorversterker werkt op standaard 9-volt stroom en bevat energiebeheercircuits om constante hoofdruimteprestaties te garanderen gedurende de normale levensduur van een 9-volt batterij. Met een robuuste Phase 90-behuizing, een replica EP-3-knop, echte bypass-schakeling en een status-LED is de Echoplex-voorversterker gebouwd om tegen een stootje te kunnen, zodat u uw kwetsbare vintage stuk thuis kunt laten.

Dunlop
Dunlop Echoplex Preamp
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)