Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Dunlop CBJ95 Cry Baby Junior€ 179,00
Inclusief belasting

CRY BABY® Junior Wah CBJ95

De Cry Baby Junior Wah heeft aan de voorzijde gemonteerde aansluitingen en een 8" behuizing voor schone configuraties op 's werelds meest populaire boards, zodat je niet hoeft te kiezen tussen een opgeruimde lay-out en je Cry Baby Wah-fix.

Laatste items in voorraad


CBJ95 Crybaby Junior Wah

Het lange verhaal
De Cry Baby Junior Wah is speciaal gebouwd voor pedalboards. Ontworpen in samenwerking met Pedaltrain, is deze wah zorgvuldig ontworpen voor maximale lay-outefficiëntie op 's werelds meest populaire boards. Aan de voorzijde gemonteerde ingangs-, uitgangs- en stroomaansluitingen zorgen voor een strakkere configuratie van de pedalen, waardoor er ruimte vrijkomt aan de zijkanten die normaal door kabeluiteinden zou worden ingenomen. En over kabels gesproken, de lengte van de behuizing van de Cry Baby Junior Wah sluit perfect aan bij de routeringsruimten op borden zoals die van Pedaltrain's Metro-serie, in het bijzonder - evenals die van de Classic, Novo en Terra-serie - wat zorgt voor een mooie, schone opstelling van snoeren.

De Cry Baby Junior Wah zorgt voor net zoveel veelzijdigheid in klank als voor de lay-out van je pedalboard. Aan de zijkant van het pedaal bevindt zich een handige en toegankelijke schakelaar met drie standen waarmee u een van onze drie meest populaire Cry Baby Wah-stemmen kunt kiezen, die het volledige frequentiespectrum bestrijken. De H-instelling geeft je het agressieve moderne geluid van de GCB95, M zorgt voor het middenbereik van vintage wah-pedalen en L zorgt voor een donker en rijk geluid.

Dunlop
Dunlop CBJ95 Crybaby Junior
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product