Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

van den Hul The FIRST Ultimate MKII Stereo Interlink 1.0 Meter



€ 355,00
Inclusief belasting

Stereo Interlink 1.0 Meter

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Van Den Hul The FIRST ®Ultimate MKII Stereo Interlink

De FIRST ® Ultimate is een drievoudig zwaardere afgeschermde versie van onze veelgeprezen klassieker The FIRST ® ('s werelds eerste METAALVRIJE interlink) en is ontworpen voor de hoogste kwaliteit (ongebalanceerde/asymmetrische) lijnniveau-audio en SPDIF digitale audio-aansluitingen.

Met The FIRST ® Ultimate zijn de sonische resultaten zo anders en ook zo veel beter dan bij elk metalen product dat we kennen, dat we denken dat dit een complete doorbraak is in kabeltechnologie.
Naast de vele zeer innovatieve technische aspecten van dit product, zijn de sonische aspecten nog aantrekkelijker: vooral het ontbreken van dynamische compressie op hogere signaalniveaus, de uitgebreide informatie op laag niveau en het totale ontbreken van enige hardheid maken deze kabel zo anders dan elk ander tot nu toe bekend product.
En voor kritische luisteraars met hoge eisen aan ruimtelijke weergave is dit uw definitieve keuze; geen enkel ander product dat tot nu toe is geproduceerd, geeft zoveel ruimtelijke informatie weer als The FIRST ® Ultimate.

Het basisgeleidermateriaal is Linear Structured Carbon ® (LSC).

  • De coaxiaal geconstrueerde The FIRST® Ultimate heeft een LSC-middengeleider met 12.000 afzonderlijk geïsoleerde strengen van 7 micron met een totale diameter van 1 mm.

De individuele strengisolatie voorkomt dat elektronen van vezel naar vezel gaan.
Het directe resultaat is dat elektronen uitsluitend in één dimensie door de 7 micron strengen bewegen.
Zijwaartse bewegingen zijn vrijwel onmogelijk.
Dit voorkomt veel audioproblemen.

Sonic resultaat: een veel schonere geluidsweergave.

De isolatie van de middelste kern is gemaakt van polyethyleenschuim om een lage capaciteit tussen de binnen- en buitengroep te bereiken met minimale diëlektrische absorptie.

In tegenstelling tot onze The FIRST ®, is het buitenste vlechtwerk van The FIRST ® Ultimate, dat fungeert als scherm en signaalretour, gemaakt van 6 (in plaats van 2) lagen gevlochten LSC-vezels. Samen 114.000 individueel geïsoleerde vezels.

De jas is gemaakt van lichtgeel gekleurd HULLIFLEX ® 4 met zwarte opdruk.
HULLIFLEX ® 4 biedt een uitstekende mechanische bescherming en vertoont een zeer hoge chemische stabiliteit.

Het resultaat van al dit innovatieve werk is een product zonder gebreken. Tot nu toe waren de verbeteringen in elke combinatie van apparatuur zeer duidelijk waarneembaar, en dit niet alleen voor ervaren luisteraars.

De FIRST® Ultimate voert apparatuur zelfstandig uit. Alle eigenaren zullen voor het eerst in hun leven echt blij zijn met hun geluidsweergave. Ook als digitale interlink presteert The FIRST® Ultimate onovertroffen. De typische interface-geïnduceerde jitter-vervorming is definitief voorbij.
U herinnert zich de dag en het uur waarop u voor het eerst naar The FIRST ® Ultimate luisterde.

Waarom is The FIRST® Ultimate uitgerust met een zwaarder schild?
Als onze klassieker The FIRST® wordt aangesloten op sommige merken buizenversterkers, is in zeer zeldzame gevallen een lichte achtergrondzoem hoorbaar. D
it zwakke gebrom wordt veroorzaakt door overmatige aardstromen die door de weerstandsafscherming van de (ongebalanceerde) kabel vloeien, waardoor het audiosignaal wordt opgeteld.
Het zwaardere schild van de FIRST ® Ultimate vertoont een veel lagere elektrische serieweerstand, waardoor het risico op bromproblemen wordt geminimaliseerd.

Wat zijn deze zogenaamde "grondstromen"?
Doordat de meeste audioapparatuur in uw installatie wordt gevoed door de netspanning, ontstaat er een onvermijdelijke bromspanningsresidu op alle kasten en audiomassa's.
Bij alle audioapparaten zijn deze restspanningen van verschillende grootte (of fase) en zullen ze worden gecompenseerd door middel van aardstromen die door de afschermingen van uw verbindingskabels stromen.
Over het algemeen zijn deze grondstromen in dezelfde orde van grootte als de audiosignaalstromen die worden overgedragen (microampère).
Bij gebruik van ongebalanceerde onderlinge verbindingen is de kans groot dat ze interfereren, waardoor de transparantie en beeldvorming worden verminderd.

Wat gedaan kan worden?
Met de Van Den Hul POLARITY CHECKER kunt u eenvoudig uw audiosysteem finetunen om deze aardlekstromen te elimineren of in ieder geval sterk te verminderen en zo de prestaties van uw systeem te verbeteren.
In aanhoudende bromsituaties kan men de afscherming van The FIRST ® of zelfs The FIRST ® Ultimate met een metalen draad omzeilen, of overschakelen op onze Linear Structured Carbon ® kabels: The FIRST ® Metal Screen of The SECOND ® die een metalen afscherming van hun eigen.

De buitendiameter van The FIRST ® Ultimate is 7,8 mm, wat perfect past bij onze C – 8.0 RCA-type connector.
Beschikbaar: 0,6, 0,8 en 1,0 m., afzonderlijk verpakt (voor digitale audio-interfacetoepassingen (SPDIF)) en stereopaar verpakt met onze RCA-connectoren.

De FIRST ® Ultimate is NIET verkrijgbaar op haspels voor doe-het-zelf doeleinden.
Het op maat maken van deze kabel vereist echt expertise.

VAN DEN HUL FIRST ULTIMATE

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)