Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha HiFi R-S202D Receiver Geintegreerde Versterker, Zwart€ 259,00
Inclusief belasting

Receiver Geïntegreerde Versterker

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Yamaha R-S202D Receiver Geïntegreerde Versterker

Yamaha Hoge geluidskwaliteit, gecreëerd door rijke ervaring en traditie, en hoge technologische expertise

Yamaha, met een lange geschiedenis van 125 jaar als maker van muziekinstrumenten, heeft ook een hoge reputatie op het gebied van HiFi-componenten.
De R-S202D is gemaakt door gebruik te maken van deze rijke ervaring en hoogtechnologische expertise.
Gebaseerd op het concept van "Natural Sound", voor het reproduceren van alle muziek zoals het echt klinkt, en met nauwgezette zorg gebouwd van circuitontwerp tot basisgeluidsproductie, hoewel het een instapmodel is, reproduceert het een hoge geluidskwaliteit en een muzikaal rijk geluid.

100 W x 2 hoog uitgangsvermogen* en circuitontwerp met hoge geluidskwaliteit

De R-S202D, met 100 W* x 2 hoog aandrijfvermogen dat boven zijn klasse ligt, heeft een ontwerp van hoge geluidskwaliteit dat de lengte van signaalroutes minimaliseert en de circuitlay-out optimaliseert.
Door de voedingstransformator in de buurt van het stroom versterkercircuit te plaatsen, wordt het vermogensverlies verminderd en wordt de piekvermogenscapaciteit verbeterd om een ​​hoog uitgangsvolume mogelijk te maken.
De signaalaarde en voedingsaarde zijn op één punt aangesloten, waardoor onderlinge interferentie wordt geëlimineerd om een ​​hogere S/N-verhouding te bereiken.
Het resultaat is geluid vol helderheid en een gevoel van openheid. (8 ohm, 40 Hz - 20 kHz, 0,2% THD)

Bluetooth®-compatibel voor draadloze muziekstreaming

De R-S202D biedt Bluetooth®-functionaliteit zodat u eenvoudig draadloos muziek kunt afspelen vanaf smartphones en andere apparaten.
Gebruik het display op je telefoon om de nummers uit je bibliotheek te selecteren en ze te horen spelen met het volledige vermogen en de geluidskwaliteit van je audiosysteem.

Geniet van digitale radio van DAB/DAB+ Tuner

DAB en DAB+ zijn Digital Audio Broadcasting-formaten die een grote keuze aan radiostations met een hoge geluidskwaliteit bieden.
Andere voordelen zijn onder meer automatisch afstemmen op beschikbare stations met een lijst om uit te kiezen, en weergave van informatie zoals de naam van het station. U kunt 40 DAB/DAB+-zenders vooraf instellen.

Eenvoudig en verfijnd ontwerp

De R-S202D erft de eenvoudige en verfijnde ontwerpstijl waar Yamaha HiFi-audio bekend om staat.
Met een elegante haarlijnafwerking harmonieert hij prachtig met andere HiFi-audioapparatuur. Ook de bedienings- en volumeknoppen tonen onze toewijding aan eenvoud en gebruiksgemak.

Luidsprekerkiezer en luidsprekeraansluitingen voor twee systemen

Uitgerust met luidsprekeraansluitingen voor twee systemen, kunt u op deze receiver twee sets luidsprekers aansluiten.
De luidsprekerkeuzeschakelaar maakt het gemakkelijk om tussen luidsprekeruitgangen te schakelen, zodat u het geluid van één luidsprekersysteem (A of B) of van beide (A+B) kunt horen.

Energiebesparend

Een energiebeheerfunctie schakelt automatisch de stroom uit (schakelt over naar de stand-bymodus) wanneer de ontvanger lange tijd niet is gebruikt.
Het kan worden ingesteld op 2, 4, 8 of 12 uur, of uit.
Bovendien is het stroomverbruik tijdens stand-by slechts 0,5 W, waardoor goede energiebesparende prestaties worden bereikt.

Andere opvallende kenmerken:

• Eenvoudig ontwerp afstandsbediening
• Hoofdtelefoonterminal

Klik HIer voor Meer Info.

RS202D

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)