Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha ARIUS YDP-165WH Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen, Mat Wit



€ 1.209,00
Inclusief belasting

Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



Yamaha ARIUS YDP-165BW Digitale Piano, 88 Toetsen Gewogen

Prachtig, Krachtig Geluid Gesampled Van De Veelgeprezen Yamaha Cfx-Concertvleugel

De Yamaha YDP-165 is voorzien van een pianovoice die is gesampled van Yamaha's vlaggenschip CFX-concertvleugel - een gerenommeerde vleugel die sprankelende hoge tonen en een krachtige resonerende bas levert, gecombineerd in een buitengewoon expressief geluid.
De YDP-165 heeft hetzelfde gedetailleerde geluid - van de lagere toetsen tot de hogere toetsen - vol helderheid en rijk aan kleurrijke harmonische inhoud.
Het biedt u buitengewoon expressieve kracht en nuance, die een authentiek speelgevoel geven bij uw dagelijks oefenen en uw emotievolste uitvoeringen.


Bespeelbaarheid Van Een Authentieke Akoestische Piano En Halfdemperpedaalregeling

De 88 toetsen met pianomechaniek van het GH3-klavier (Graded Hammer 3) reproduceren de aanslag van een akoestische piano: op een natuurlijke manier zwaarder in aanslag in de baskant en een lichtere aanslag in de hogere octaven.
Het GH3-toetsenbord biedt de respons en het speelgevoel als van een vleugel, waardoor een snelle repetitie van de noten en authentieke expressieve beheersing mogelijk is.
Bovendien is er een halfdemperfunctie die op authentieke wijze het dempermechaniek van een vleugel nabootst, wat zorgt voor een rijke expressieve variatie.

Harmonische Resonantie Zoals Die Van Een Vleugel - Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite)


Een van de allures van de vleugel is de sympathische resonantie die wordt gecreëerd door de vibratie van het hele instrument.
De YDP-165 reproduceert deze rijke sympathische resonantie uitvoerig door middel van een baanbrekende technologie genaamd Virtual Resonance Modeling Lite (VRM Lite).
VRM Lite creëert een rijk gevarieerd geluid door de complexe sympathische tonen te simuleren die worden gecreëerd wanneer de trillingen van de snaren worden doorgegeven aan de zangbodem en andere snaren, overeenkomend met de timing en intensiteit van het bespelen van de toetsen en het gebruik van de pedalen.

Rijk, Krachtig Geluid Dankzij De Constructie Met Klankgaten

De YDP-165 maakt gebruik van een nieuw ontwikkelde klankgatenconstructie aan de achterkant van de kast die geluid vanuit de piano voortbrengt.
Hierdoor ervaart u de natuurlijke geluidsuitstraling en driedimensionale resonantie zoals die van een akoestische piano.

Rijke Verscheidenheid Aan Ingebouwde Songs En Intuïtieve Bediening Met De Smart Pianist-App

Natuurlijk heeft de YDP-165 een authentiek vleugelgeluid, maar hij beschikt ook over verschillende andere ingebouwde instrumentgeluiden, voor in totaal 10 voices, waaronder elektrische piano, orgel, vibrafoon en strings.
De YDP-165 heeft ook 353 ingebouwde songs, waaronder 50 beroemde klassieke songs, en 303 uitgebreide oefeningen volgens beroemde methoden, zoals Beyer, Burgmüller, Czerny en Hanon.
Het instrument is ook compatibel met Yamaha's gratis Smart Pianist-app - download de app gewoon naar op uw smartphone of tablet en sluit deze aan op het instrument*.

Met de Smart Pianist-app kunt u eenvoudig de verschillende Voice-functies van het instrument bedienen en u kunt het gebruiken om partituren van de ingebouwde songs op te roepen.
Het beschikt ook over een uitgebreide Piano Room-functie voor het wijzigen van de klankkwaliteit en weerkaatsingsinstellingen van het pianogeluid.

* Er is een kabelverbinding vereist. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor uw smartphone of tablet koopt.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.



 


 



 


 




YAMAHA ARIUS

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)