Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Optin Knob - GloKnob GKC-TL Classic GloKnob



€ 9,95
Inclusief belasting

GloKnob Classic, past op traditionele pedalen, schachtdiameter 5,58-5,96 mm, doorschijnend

Laatste items in voorraad


GKB-TL Classic GloKnob

Gitaristen pluggen hun gitaren vaak in effectpedalen en vervolgens in hun versterker. Deze effectpedalen produceren extra geluiden wanneer ze worden getriggerd door de voet van de speler, zoals delay, chorus, reverb, enz... De parameters die deze geluidseffecten besturen, worden aangepast door kleine knoppen op het pedaal te draaien. Deze knoppen worden potentiometerknoppen genoemd en veel muzikanten hebben de behoefte en behoefte om deze parameters tijdens live optredens aan te passen of te tweaken.

Met het traditionele knopontwerp worden de potentiometerinstellingen, zodra ze eenmaal zijn ingesteld, slechts af en toe gereset met geschikte tussenpozen tijdens de uitvoering. Dit komt door het gebrek aan interactiviteit in het ontwerp van traditionele potentiometerknoppen. Veel muzikanten hebben het verlangen naar meer controle over hun geluid en expressie. Om hun effectpedalen tijdens live optredens te manipuleren, moeten ze vaak op hun voeten bukken en één hand van hun instrument wegnemen. Door hun hand te verwijderen, ruilen ze de totale controle over hun instrument en artistieke expressie in.

De OKnob elimineert dit verlies van totale controle over het instrument en geeft je meer controle over je geluid! Het bereikt deze taak door de muzikant in staat te stellen het gewenste geluid met zijn voet te activeren. Hierdoor houden beide handen de volledige controle over het instrument en de artistieke expressie.

Option Knob GKC-TL
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)