Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Boss DD200 Digital Delay€ 299,00
Inclusief belasting

DD200 Digitale Delay

Er zijn niet genoeg producten op voorraadDD200 Digitale Delay

Simpelweg verfijnd

 

Overzicht

De BOSS 200-serie introduceert een nieuwe generatie pedalen die geavanceerd geluid en veelzijdigheid combineert in een gestroomlijnd formaat; dat bespaart ruimte in je board. Grijpklare bedieningsknoppen en multifunctionele schakelaars maken de besturing eenvoudig en intuïtief. De ingebouwde geheugenplaatsen laten je meerdere instellingen opslaan om deze later direct terug op te roepen. Alle pedalen uit de 200-serie zijn voorzien van een uitstekende audiokwaliteit: met 32-bit AD/DA, 32-bit interne verwerking en 96 kHz sampling rate, alsook ondersteuning voor extra bediening via externe schakelaars, een expressiepedaal of MIDI.

De DD-200 Digital Delay levert geluiden en features overgeërfd van het DD-500 topmodel, vanuit een nog kleiner apparaat. Twaalf verschillende modi bieden een inspirerende variëteit aan delay-klankkleuren: van modern digitaal tot klassiek analoog. Je kunt alles oproepen: van basisecho's tot rijke ambient pads en alles daartussenin. Er is tevens een looper voorzien: die staat altijd klaar voor gebruik. De Carryover-functie zorgt voor naadloze overgangen tussen de geheugenpatches.

 

Beste sound in zijn klasse met 32-bit AD/DA, 32-bit floating point processing, en 96 kHz sampling rate

Twaalf veelzijdige modi bieden een breed scala aan delay-types

Snelle, makkelijke bediening met grijpklare controls

Real-time paneelinstelling en vier geheugens voor het opslaan van favoriete sounds

• Phrase looper met een maximale opnametijd van 60 seconden

Panel Lock-functie schakelt de bediening uit om ongewenste wijzigingen te voorkomen

Aanpasbare multifunctionele voetschakelaars voor bypass, tap tempo, geheugenselectie, looper control en meer

• Ondersteuning voor uitgebreide bediening via externe voetschakelaars, een expressiepedaal, of MIDI

• Volledige MIDI I/O voorzien van mini TRS-aansluitingen (BMIDI-5-35 adapterkabel apart verkrijgbaar).

Micro USB-jack voor firmware updates

Analoge ‘droge’ doorvoer en gebufferde bypass

Werkt met AC-adapter uit de PSA-serie of op drie AA-batterijen

 

Twaalf modi, ongelimiteerde sounds

Met 12 verschillende modi om uit te kiezen, biedt de DD-200 bijna elke delay-smaak in een verbazingwekkend compact formaat. Ter beschikking staan: super cleane digitale delays, korrelige analoge echo's, en knallende retro-geluiden uit de Roland RE-201 Space Echo en Binson Echorec 2. Er is ook een verscheidenheid aan opties voor het creëren van reverse-effecten, lo-fi tonen, en pulserende ritmische geluiden met gelaagde delay’s. En met de Tera Echo-, Shimmer-, en Pad Echo-modi, zijn meeslepende ambient-klankkleuren slechts één knopdraai verwijderd.    

 

Roep snel sounds op

De DD-200 is voorzien van een rechttoe rechtaan interface. Die maakt het mogelijk om heel eenvoudig inspirerende geluiden te maken: middenin je performance. Essentiële delay-parameters zijn regelbaar via speciale bedieningselementen: voor een rechtstreekse, handige toegang. En bij elke modus verandert de functie van de PARAM-knop. Die biedt telkens toegang tot parameters op maat van het geselecteerde type; waardoor er een uitgebreide controle mogelijk is, zonder dat je door menu’s hoeft te ploeteren.   

 

Bewaar je favoriete instellingen en roep ze opnieuw op

De DD-200 biedt vier ingebouwde geheugens om je favoriete instellingen op te slaan en weer op te roepen tijdens optredens. Er is ook een Manual-setting die de huidige paneelinstellingen weergeeft, zodat je in wezen een vijfde set-up hebt om uit te kiezen. Je kunt met DD-200-voetschakelaar door de geheugens scrollen. En het is zelfs mogelijk om het scroll-bereik te beperken, of om geheugens direct toe te wijzen, voor een snellere toegang. En door de overdrachtsfunctie (carryover) in te schakelen, blijven de actieve delay-herhalingen weerklinken tijdens het wisselen van geheugens: voor vlotte en vloeiende overgangen.    

 

Verregaande controle in real-time

Standaard bieden de multifunctionele voetschakelaars van de DD-200 toegang tot basisfuncties zoals bypass, scrollen door het geheugen, tap tempo en looper control. Maar je kunt ze ook makkelijk opnieuw toewijzen aan hold, warp en vele andere functies. Externe bediening is ook mogelijk via voetschakelaars of een expressiepedaal. En MIDI I/O is beschikbaar, via ruimtebesparende mini TRS-aansluitingen. Via MIDI kun je meerdere pedalen uit de 200-serie aan elkaar koppelen, en geheugens op alle pedalen tegelijk selecteren. Het is zo ook mogelijk om een breed scala aan functies te bedienen van MIDI-apparaten als de ES-8 en ES-5 effects switchers.

 

Looper: Klaar om te vertrekken

Druk de twee voetschakelaars van de DD-200 eender wanneer tegelijk in, om de looper-modus te activeren. Er is tot 60 seconden mono opnametijd beschikbaar. En de bediening verloopt eenvoudig en direct via de ingebouwde schakelaars. En omdat de looper engine onafhankelijk functioneert, kun je ook expressieve loops creëren met een van de rijke delay-geluiden van de DD-200.    

 

DD-200 Delay Modes

Standard—Zuivere digitale delay. PARAM past de delay attack aan.

• Analog—Simuleert de klassieke analoge “BBD” delay’s zoals de BOSS DM-serie. PARAM regelt het karakter en de hoeveelheid distortion.

Tape—Simuleert het warme tape-gebaseerde geluid van de legendarische Roland RE-201 Space Echo. PARAM selecteert verschillende combinaties met drie virtuele weergavekoppen, en past ook de hoeveelheid distortion in het delay-geluid aan.

Drum—Modelleert de drum-gebaseerde Binson Echorec 2. PARAM selecteert verschillende combinaties met vier virtuele weergavekoppen, en past ook de hoeveelheid distortion in het delay-geluid aan.

Shimmer—Pitch-shifted delay voor rijke, hemelse texturen. PARAM past de delay-helderheid aan.

• Tera Echo—Ruimtelijk, geanimeerd ambience-effect afgeleid van het BOSS TE-2-pedaal. PARAM regelt het klankkarakter.

Pad Echo—Nieuw ontwikkeld delay-geluid voor het creëren van afwijkende ambient texturen. PARAM past de delay attack aan.

Pattern—Ritmische sounds met 16 delay-lijnen in lagen samengevoegd.  PARAM selecteert verschillende patroonvariaties.

Lo-Fi—Delay sound met een vet, vervormd karakter. PARAM regelt het distortion-effect.

Dual—Twee verschillende delay-lijnen serieel verbonden. PARAM past de tijd van de tweede delay aan.

Reverse—Achterstevoren/omgekeerde delay voor coole psychedelische effecten en andere unieke klanken. PARAM past de delay attack aan.

Ducking—Delay met ingebouwd ducking-effect. PARAM regelt de input gevoeligheid.

*De bedrijfs- en productnamen in dit document zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Deze namen worden gebruikt omdat het de meest praktische manier is om de gesimuleerde geluiden te beschrijven.

 

 

DD200

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)