Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Boss EQ200 10 bands EQ€ 299,00
Inclusief belasting

EQ-200 10 band Graphic Equalizer

Er zijn niet genoeg producten op voorraadEQ-200 10 band Graphic Equalizer

 

Simpelweg verfijnd

 

Overzicht

 

De BOSS 200-serie introduceert een nieuwe generatie pedalen die geavanceerd geluid en veelzijdigheid combineert in een gestroomlijnd formaat; dat bespaart ruimte in je board. Grijpklare bedieningsknoppen en multifunctionele schakelaars maken de besturing eenvoudig en intuïtief. De ingebouwde geheugenplaatsen laten je meerdere instellingen opslaan om deze later direct terug op te roepen. Alle pedalen uit de 200-serie zijn voorzien van een uitstekende audiokwaliteit: met 32-bit AD/DA, 32-bit interne verwerking en 96 kHz sampling rate, alsook ondersteuning voor extra bediening via externe schakelaars, een expressiepedaal of MIDI.

De EQ-200 is de meest flexibele compacte EQ die ooit gemaakt is voor gitaar en bas. Hij beschikt over twee brede 10-bands EQ-kanalen, plus een geïntegreerd grafisch display dat de huidige EQ-curve in één oogopslag weergeeft. Selecteerbare signaalstroomstructuren configureren de kanalen voor stereo-, parallel- of seriewerking. En het is zelfs mogelijk om externe pedalen in te schakelen voor een verregaande pre/post klankvormgeving. Het frequentiecentrum van elk van de 10 banden kan worden ingesteld volgens drie verschillende types: zo kun je de werking van de EQ-200 optimaliseren voor verschillende instrumenten.   

 

              Beste sound in zijn klasse met 32-bit AD/DA, 32-bit floating point processing, en 96 kHz sampling rate

              Dual 10-band EQ’s die stereo, parallel of serieel gebruikt kunnen worden

              Insert-functie voor het verwerken van externe effecten met pre- en/of post klankvormgeving

              Drie verschillende bereikinstellingen: 30 Hz tot 12.8 kHz, 32 Hz tot 16 kHz, en 28 Hz tot 14 kHz

              15 dB boost/cut op elke band, plus overkoepelende niveauregeling op elk kanaal

              Stereo link-functie voor het simultaan bedienen van beide EQ-kanalen

              Intuïtieve interface met grijpklare faders en grafisch EQ-display

              Real-time paneelinstelling en vier geheugens voor het opslaan van favoriete sounds

              Panel Lock-functie schakelt de bediening uit om ongewenste wijzigingen te voorkomen

              Twee ingebouwde voetschakelaars met aanpasbare toewijzingen

             Ondersteuning voor uitgebreide bediening via externe voetschakelaars, een expressiepedaal, of MIDI

             Volledige MIDI I/O voorzien van mini TRS-aansluitingen (BMIDI-5-35 adapterkabel apart verkrijgbaar).

              Micro USB-jack voor firmware updates

              Werkt met AC-adapter uit de PSA-serie of via drie AA-batterijen

 

Twee 10-band EQ’s met regelbaar bereik

 

Met zijn verfijnd ontwerp, 32-bit/96 kHz engine en ultralage ruisniveaus, levert de EQ-200 een nauwkeurige toonregeling met superieure audiokwaliteit. Op elke band is tot 15 dB cut of boost beschikbaar. En elk kanaal heeft een niveau-schuifknop, om te balanceren met het bypassgeluid, of om een solo-boost te activeren wanneer dat nodig is. De centerfrequentieconfiguratie van de banden kan worden ingesteld op drie verschillende types. Zo kun je de equalizer van de EQ-200 optimaliseren voor alle soorten instrumenten: van elektrische en akoestische gitaren tot bas, klavieren en meer.       

 

Flexibele signaalstroom en Pre/Post FX Insert

 

De variabele structuur van de signaalstroom van de EQ-200 biedt een immense veelzijdigheid wat betreft het modelleren van geluiden. De A- en B-kanalen kunnen aan elkaar worden gekoppeld of zelfstandig worden gebruikt. En je kunt ook een extern pedaal (of een aaneenschakeling van pedalen) aansluiten voor pre-EQ en/of post-EQ verwerking. Bij gebruik met overdrive- en distortion-pedalen biedt dit een uitzonderlijke kracht voor het aanscherpen van de klank: bij zowel het ritme- als leadspel. De Serie-modus voert de twee EQ's één voor één - na elkaar uit. Hierdoor kun je met één EQ de basisklank vormgeven, en de tweede EQ instellen voor solo's of extra geluidsvorming. 

 

Eenvoudige interface en visueel EQ-display

 

De EQ-200 gebruiken verloopt snel, intuïtief en zonder frustraties. Hands-on schuifregelaars bieden directe toegang tot 10 EQ-banden en het master channel-niveau. Het informatieve display geeft een visueel overzicht van de huidige EQ-curve. De twee kanalen kunnen worden omgeschakeld met een speciale paneelknop, en de navigatie doorheen dieperliggende parameters verloopt snel en efficiënt. En met de handige Panel Lock-functie, kun je de bedieningsknoppen uitschakelen, om onbedoelde wijzigingen te voorkomen tijdens het bedienen van andere pedalen in je board.     

 

Bewaar en roep je favoriete instellingen opnieuw op

 

De EQ-200 biedt vier ingebouwde geheugens, voor het opslaan van je favoriete instellingen, zodat je ze nadien meteen weer kunt oproepen. Er is ook een Manual-setting die de huidige paneelinstellingen weergeeft, zodat je in wezen een vijfde set-up hebt om uit te kiezen. Je kunt met een EQ-200-voetschakelaar door de geheugens scrollen. En het is zelfs mogelijk om het scroll-bereik te beperken, of om geheugens direct toe te wijzen, voor een snellere toegang tijdens optredens.

 

 

Verregaande controle in real time

 

De voetschakelaars van de EQ-200 regelen standaard de EQ-bypass en het scrollen doorheen de geheugens. Maar je kunt ze ook toewijzen om kanalen in /uit te schakelen, specifieke geheugens te selecteren en meer. Bediening is ook mogelijk via externe voetschakelaars, die ook vrij toewijsbaar zijn. Als alternatief kun je ook een expressiepedaal aansluiten, om de A- of B-kanaalniveaus te regelen, of zelfs de totale output (een handige plaatsvervanger voor een volumepedaal). MIDI I/O is ook beschikbaar via mini TRS-aansluitingen. Hiermee kun je verschillende functies van externe MIDI-controllers bedienen, en meerdere pedalen uit de 200-serie aan elkaar linken: om geheugens op alle pedalen tegelijk te selecteren.

 

EQ200

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)