Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Acus One For Strings 5T Wit



€ 579,00
Inclusief belasting

One For Strings 5T Wit

Er zijn niet genoeg producten op voorraad



ONE FOR STRINGS 5T, 50W, 2 kanalen, wit textuur coating


Uitgerust met 2 aparte inputs (een Mic-Line en een Line), met regelaars voor Gain/Voume, 3-band EQ, Effect send en Master Volume.
De ‘dedicated’AUX input (met zijn eigen volumeregelaar) kan gebruikt worden om een mp3speler of Ipod/smartphone aan te sluiten.
Het systeem is voorzien van een electronisch gebalanceerde output (direct).

Specs:
Frequency Response : 50Hz - 20Khz
Max power out : 50W RMS
System format : 2 way biamp
Woofer power : 40W RMS
Tweeter / horn power : 10W RMS
Sensitivity 1W 1m : 90dB
SPL Max : 108dB
Crossover : electronic
Woofer size : 5"
High freq driver : compression tweeter
Box : 2 way bass reflex
Behuizing : plywood
Gewicht : 7kg
Afmetingen : hoogte: 29cm, breedte: 24.5cm, diepte: 25cm

Acus Sound Engineering ontwikkelde the Oneforstrings serie om akoesatische instrumenten te versterken, met name akoestische en klassieke gitaren), met behoud van hun natuurlijke klank en resonantie. Oneforstrings versterkers zijn ontworpen in een minimalistische, elegante stijl, met custom speakers, behuizing en hoogwaardige electronische componenten. De combinatie van al deze elementen maakt het mogelijk alle harmonischen op natuurlijke wijze te versterken. Oneforstrings kan ook gebruikt worden als mini PA systeem. Het is een veelzijdig en toegankelijk systeem, met een breed spectrum aan functies toegespitst op akoestische instrumenten.

De productlijn, waarvan de ontwikkeling nooit stilstaat, bestaat uit 4 versterkers en een zgn. extension (voor degenen die eenvoudigweg het bereik van hun systeem willen uitbreiden zonder de klank te beïnvloeden). Iedere unit verschilt in het aantal kanalen en het vermogen, tegemoetkomend aan de wensen van musici.

Het innovatieve en stijlvolle bedieningspaneel voorziet in custom gestijlde knoppen, micrometisch en functioneel. De ingebouwde equaliser kan frequenties aanpassen zonder de originele klank te onderdrukken, ook in het hoge en lage register. De hele serie heeft meerdere kanalen en een reverb met exclusieve Acus processoren. De versterkers zijn ook voorzien van line outs, mic en een aux input (voor bv het aansluiten van een Mp3 speler of smartphone).

In nauwe samenwerking met enkele professionele muzikanten hebben de technici van Acus een lijn versterkers kunnen creëren met een warme klank, welke associaties oproept met buizenversterkers en studio-apparatuur. De bi-amped designs met class A eindtrappen staan aan de basis van het brede klankspectrum wat de versterkers van Acus met hoge precisie weten weer te geven.

De speakers worden in Italië gemaakt volgens de Acus richtlijnen. Ieder model heeft de capaciteit te reageren op veranderende dynamiek.

De compacte en lichtgewicht behuizing is handgemaakt van naturel hout, met de juiste grootte-vermogen verhouding. De naturel versie legt nadruk op het minimalistische ontwerp en looks van Acus producten. Het hout is berkenhout met een beschermend polyester toplaagje.

De afwerking, zoals de beschermende metalen gril en handvatten zijn unieke kenmerken, met aandacht voor detail en functionaliteit ontworpen.

Verkrijgbaar in naturel hout, zwarte coating of witte textuur coating.

ONE5T/WH

Specifieke referenties

Nog geen reviews

16 ander(e) product(en)