Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Cocktail Audio HA-500H Hybride Hoofdtelefoonversterker/ Pre-Amp/USB DAC, Titanium€ 2.299,00
Inclusief belasting

Hybride hoofdtelefoonversterker, DAC, voorversterker en asynchrone USB DAC

 

Er zijn niet genoeg producten op voorraadCocktail Audio HA-500H Hybride hoofdtelefoonversterker, DAC, voorversterker en asynchrone USB DAC

Features:

 • Keuze tussen vacuümbuizen en transitor operationele versterkers
 • ESS Sabre³² ES9018K2M DAC’s separaat voor linker en rechter kanaal
 • Ondersteunt MQA, Native DSD64/128/256 en het PCM-signaal tot 32-bit/384kHz.
 • Instelbare impedantie van de hoofdtelefoon uitgang
 • Intelligente en intuïtieve bediening
 • Twee ECC82 vacuümbuizen
 • Symmetrische opbouw
 • XLR en 6.3 jack hoofdtelefoonuitgang
 • 3 digitale ingangen
 • USB-B ingang
 • 2 analoge ingangen (XLR en RCA)
 • 2 analoge uitgangen (XLR en RCA)
 • Bluetooth 4.2 ontvanger
 • 5 inch display
 • 12V trigger in- en uitgang
 • Hoogwaardige connectoren
 • IR-afstandsbediening

Waar staat de HA500H voor?

De HA500H is een eersteklas hybride hoofdtelefoonversterker, een digitaal-analoogomzetter (DAC), een voorversterker en een asynchrone USB DAC voor audiofielen.
Uitgerust met twee ECC82 vacuümbuizen en transistor operationele versterkers, die dienen als een voorversterker voor het hoofdtelefoonbereik en als een uitgangstrap voor het pre-out bereik.
Je kunt dus kiezen tussen buizen en opamps, afhankelijk van het type muziek of je persoonlijke voorkeur.
De HA500H heeft een impedantie-keuzeschakelaar (hoog / laag) waarmee u kunt kiezen tussen hoge en lage impedantie.
De HA500H is uitgerust met twee Sabre³² ES9018K2M digitaal-naar-analoog converters (één DAC per kanaal).
De schakeling is volledig geïsoleerd en gescheiden door een analoog en digitaal domein met een precisie-schakelende voeding en een ringkerntransformator.
Met een hoge kwaliteit, CNC gefreesd aluminium behuizing met fijn gezandstraalde afwerking maakt de HA500H ook optisch gezien veel indruk.

Twee Sabre³² ES9018K2M DAC-Chips

Twee Sabre³² ES9018K2M DAC-chips worden separaat ingezet voor de kanalen rechts en links.
‘s-Werelds best presterende 32-bit audio DAC-oplossing, de ES9018K2M, biedt een ongekende DNR (dynamisch bereik) van maximaal 127 dB en -120 dB THD + N (totale harmonische vervorming plus ruis).
Hiermee wordt een veel betere geluidskwaliteit gewaarborgd.

Twee ECC82 buizen

Gebaseerd op onze unieke technologie van het combineren van transistortechnologie met vacuümbuizen, is de HA500H ontworpen om muziekliefhebbers een zacht en boeiend geluid te geven en tegelijkertijd warmte en diepte aan de muziek toe te voegen. 
Een paar ECC82-vacuümbuizen zijn ingebouwd voor de voorversterkerfase van de hoofdtelefoonsectie en voor de uitvoerfase van de pre-out sectie. 
Ze leveren een adembenemend geluid dat de aandacht van audiofielen trekt.

Symmetrische opbouw

De HA500H heeft een circuit dat volledig is uitgebalanceerd voor het pad van het interne analoge audiosignaal.
De ongebalanceerde (enkelzijdige) analoge ingang wordt omgezet in een gebalanceerd signaal bij de ingangsbuffer en gaat vervolgens naar de ADC (analoog-naar-digitaalomzetter).

De gebalanceerde analoge ingang blijft ongewijzigd in de ADC. Voor alle digitale audio-ingangen vloeit het signaal in gebalanceerde modus helemaal van de DAC naar de output jacks.
Alle enkelzijdige (ongebalanceerde) signaaluitgangen zijn ook het resultaat van het gebalanceerde signaal.
Symmetrische circuits helpen common-mode-ruis te verminderen en verbeteren de signaalkwaliteit. De gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang levert tweemaal de spanning en vier keer het vermogen van de uitgang met één uitgang.
Hierdoor kan de HA500H hoofdtelefoons aansturen die veel vermogen vragen.
Speciaal hardwareontwerp voorkomt overspraak van de afzonderlijke stereokanalen.

Intelligente en intuïtieve bediening via het display

Het 5-inch TFT-LCD-scherm aan de voorzijde zorgt voor eenvoudige bediening en geeft informatie over hoe het apparaat werkt.
Het precieze display van de VU-meter geeft een klassiek gevoel dat perfect past bij het warme, analoge timbre van de buizen. 
Verschillende instellingen kunnen worden gemaakt in het setup-menu, bijvoorbeeld vast/variabel volume voor de Line Out-uitgang, volume van de analoge ingang, weergavemodus van het ingangsniveau, schermhelderheid, schermuitschakeling, etc.
Verder zijn er schermen voor de keuze van ingangen en zijn er 3 verschillende schermen voor de weergave van het inkomende signaal.

Instelbare impedantie van de hoofdtelefoon uitgang.

Met de HA500H kunt u de impedantie van de hoofdtelefoonuitgang selecteren (hoog / laag).
Hiermee kunt u de juiste impedantie instellen op basis van de gevoeligheid van uw hoofdtelefoon voor een optimale geluidskwaliteit.
Het volume van de HA500H kan nauwkeurig en traploos worden aangepast via de meegeleverde afstandsbediening.
De hoofdtelefoonversterker biedt ook afzonderlijke instellingen voor de impedantie en gevoeligheid van de aangesloten hoofdtelefoons en verschillende niveaus van audiobronnen.
Dankzij deze functie kunnen hoofdtelefoons van 16 ohm tot 600 ohm in uitstekende geluidskwaliteit met de HA500H worden gebruikt.

Circuit met geïsoleerde spanningsbron en toroïdale transformator

Om ruis en elektrische ruis te minimaliseren is de spanningsvoorziening voor het digitale en analoge bereik geïsoleerd. 
In plaats van goedkope, gelamineerde stalen kern transformatoren, maakt de HA500H gebruik van een speciale, hoogwaardige toroïdale transformator die ongeëvenaarde energie-efficiëntie biedt en externe magnetische velden minimaliseert.

Asynchrone USB-DAC en Hi-Res Audio

Voor audiofielen en muziekliefhebbers die een pc, X50D, X50Pro of andere digitale bron gebruiken, fungeert de HA500H als een perfecte asynchrone hybride USB DAC die geweldig geluid produceert door de ingebouwde, uiterst precieze klok te gebruiken.
Stuurt nauwkeurig het audiosignaal en converteert het digitale signaal naar een analoog signaal met de ingebouwde dubbele ESS Sabre³² DAC-chips.
De USB DAC-ingang van de HA500H ondersteunt MQA (Master Quality Authenticated), Native DSD64/128/256 en het PCM-signaal tot 32-bit/384kHz.

Draadloos afspelen via aptX Bluetooth

De HA500H heeft een Bluetooth-ontvanger waarmee u muziekbestanden draadloos kunt afspelen vanaf uw mobiele apparaten via de HA500H.
Ondersteunt A2DP- en AVRCP-profielen en SBC (Subbabd-codec), aptX, AAC en MP3.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden

De HA500H heeft een zeer grote verscheidenheid aan aansluitmogelijkheden: de analoge ingangen (gebalanceerd XLR en ongebalanceerd RCA), de digitale ingangen (coaxiaal, Toslink, AES/EBU), de I²S-ingang (HDMI) en de USB-audio-ingang.
U kunt praktisch alle soorten bronapparaten op de HA500H aansluiten.
In het bijzonder kan op de I²S HDMI-ingang van de HA500H de X50Pro of X50D worden aangesloten, om native DSD, MQA en tot 384 kHz PCM-bestanden met een geweldige geluidskwaliteit af te spelen.
Als uitgangen biedt het apparaat gebalanceerde (XLR) en ongebalanceerde (RCA) line out- en hoofdtelefoonuitgangen.

Functietoetsen op het voorpaneel

Met de 5 functietoetsen op het front laat de HA500H zich eenvoudig bedienen.
Met de 5 functietoetsen kunt u kiezen voor: aan/uit-buizen, koptelefoonimpedantie (hoog/laag), setup-menu, line-out of hoofdtelefoonuitgang, gebalanceerd of ongebalanceerd voor hoofdtelefoonuitgang.

12V trigger

De HA500H is uitgerust met een 12 V trigger in- en uitgang.
Als het apparaat als een voorversterker wordt gebruikt, kan de triggeruitgang de aangesloten vermogensversterker automatisch inschakelen wanneer de HA500H wordt ingeschakeld. 
Als u de triggeringang van de HA500H aansluit op de triggeruitgang van het aangesloten bronapparaat, kan het apparaat automatisch worden ingeschakeld wanneer het bronapparaat wordt ingeschakeld.

Tijdloos design en hoogwaardige afwerking

De HA500H is zeer duidelijk en gestructureerd en maakt indruk met zijn eenvoudige en tijdloze ontwerp met hoogwaardig gezandstraald en nauwkeurig CNC gefreesd aluminium.
Het 5-inch kleurendisplay is in het midden van het voorpaneel geplaatst.
Aan de bovenkant bevinden zich links en rechts ventilatiesleuven voor de vacuümbuizen eronder – nog een blikvanger van de HA500H.
Het onderste en achterste paneel gebruiken 2 mm dik hoogwaardig staal om stabiliteit en sterkte te geven aan het toestel terwijl het extra bescherming biedt tegen externe trillingen.
De HA500H is een extreem robuuste hoofdtelefoonversterker en een digitaal-naar-analoog-omzetter met een totaalgewicht van 6,9 kg.

Adembenemende klankkwaliteit

Ervaar een spectaculair, ongelooflijk natuurlijk en briljant geluid door de combinatie van vacuümbuizen en transistortechnologie wordt gegenereerd.
De HA500H kan niet alleen “warmer” geluid produceren via de twee ECC82-vacuümbuizen, maar ook dynamisch geluid via een paar hoogwaardige OP-versterkers.
Voel rijk, eenvoudigweg buitengewoon geluid met een geweldige hoeveelheid detail – ongeacht de impedantie van de hoofdtelefoon.
De HA500H ondersteunt de high-definition audioformaten DSD64 /128/256, MQA en tot 384 kHz PCM, en levert een uitstekende geluidskwaliteit die zo dicht mogelijk bij het niveau van de masteropname in de studio ligt.

Afstandsbediening

Met de meegeleverde kleine afstandsbediening kunt u het volume van de HA500H aanpassen, dempen (mute), instellingen aanpassingen, ingang kiezen, een bronapparaat selecteren, etc.

 Klik HIER voor meer info en de specificaties.

HA500H

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)