Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 100,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha HiFi A-S1200 Geïntegreerde Versterker, Zwart DEMO Model€ 2.599,00
€ 1.999,00 € 600,00 korting
Inclusief belasting

Geïntegreerde Versterker VERKOCHT!

DEMO Model

Garantie 6 Maanden

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Muziek begrijpen is de emotie begrijpen waarmee muziek wordt gecreëerd.
De passie en het verhaal achter de muziek waardoor artiesten worden gedreven.
Dankzij de ongekende ervaring van Yamaha met elk aspect van muziekcreatie is een diepgaand inzicht in de emotionele essentie van muziek en muziekcreatie diep in ons DNA geworteld.
Het overbrengen van de emoties van artiesten via onze hifi-apparatuur is een fundamenteel onderdeel van de ontwerpfilosofie van Yamaha.

Toroïdale transformator

De A-S1200 profiteert van de technische voordelen en uitzonderlijke muzikaliteit van een toroïdale transformator, een component dat gewoonlijk alleen wordt gebruikt voor topmodellen versterkers.
In combinatie met een scala aan hoogwaardige hifi-functies en -componenten zorgt de toroïdale transformator ervoor dat de muzikale emotie de luisteraar bereikt.

Prachtige niveaumeters

De niveaumeters zijn niet alleen een knipoog naar het nostalgische hifitijdperk, maar sluiten ook aan op het belang van puur hifigeluid voor de kritische liefhebber van nu.
De niveaumeters geven visueel de dynamiek en puls van de muziek weer en stralen een warm gevoel uit door de zacht verlichte led's.

Een open geluidsbeeld geeft de luisteraar een muziekervaring die vergelijkbaar is met het bijwonen van een liveoptreden.
Echte hifi realiseert deze openheid, zodat de muzikale ervaring de luisteraar dichter bij de artiest brengt.

Dikke bedrading voor de aardaansluiting volgens het concept van lage impedantie

Het concept van lage impedantie met behulp van dikke bedrading voor de aardaansluiting is onmisbaar voor componenten met het label 'premium hifi'.
Dit ontwerpconcept begint bij Yamaha's premium hificomponenten met de A-S1200 en draagt bij aan een open en natuurlijk geluidsbeeld dat de artiest en luisteraar dichter bij elkaar brengt.

Originele luidsprekeraansluitingen

De luxueuze luidsprekeraansluitingen uit zuiver messing passen comfortabel in de hand voor moeiteloos aansluiten en een uiterst veilige verbinding.

Verbondenheid met muziek wordt bereikt met de onderliggende groove en het ritme.
Een waarheidsgetrouwe weergave van de muziek zorgt ervoor dat de luisteraar niet alleen de groove voelt, maar ook het verhaal achter de muziek.

Concept van mechanische aarding

De A-S1200 verdient met recht het label 'premium hifi' dankzij het concept voor mechanische aarding dat is overgenomen van de A-S2200 en A-S3200.
Het concept begint met de bouten van de voetjes, die direct op het hoofdchassis zijn gelast, gevolgd door het grote koellichaam, de stroomtransformator en de blokcondensatoren, die ook rechtstreeks op het chassis zijn bevestigd.
Dit ontwerp voorkomt ongewenste trillingen, wat resulteert in expressieve en ritmische lage tonen die de 'groove' van de muziek overbrengen naar de luisteraar.

Verzilverde voetjes

De stijfheid van de versterker zie je ook terug in de robuuste, verzilverde metalen voetjes.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

N.B.: Demonstratie modellen kunnen (lichte) gebruikssporen hebben.
Deze versterker wordt in de originele verpakking inclusief afstandsbediening geleverd.

Garantie 6 maanden

 

YAMAHA HIFI AS1200

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)