Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

IK Multimedia iRig Keys-2 Pro USB/Midi Controller, 37 Full-Size Toetsen OPRUIMING!



€ 181,49
€ 129,00 € 52,49 korting
Inclusief belasting

USB/Midi Controller, 37 Full-Size Toetsen

OPRUIMING!

Laatste items in voorraad


iRig Keys-2 Pro USB/Midi Controller

iRig Keys 2 geeft je meer manieren om al je spullen aan te sluiten en te bedienen, in elke situatie.
Met verbeterde compatibiliteit voor de nieuwste mobiele apparaten, volledige MIDI-invoer en -uitvoer, meerdere stroomopties, een gevulde softwarebundel en een stijlvolle nieuwe look, is deze nieuwe en verbeterde controller klaar om te spelen wanneer jij dat bent.

iRig Keys 2 is een 37-toetsen (3 octaaf) USB/MIDI-toetsenbordcontroller met aanslaggevoelige toetsen die kan worden aangesloten op al je apparaten: iPhone, iPad, Android en Mac/PC, evenals elk ander MIDI-compatibel apparaat.
Verpakt in een ultracompact formaat!

Meer controle

iRig Keys 2 voegt MIDI-invoer en -uitvoer toe, zodat je je stand-alone apparatuur zoals UNO Synth en andere analoge synthesizers, UNO Drum en andere drummachines en nog veel meer kunt bedienen.
Wanneer je iRig Keys 2 is aangesloten op een computer of mobiel apparaat, fungeert het als een MIDI-interface voor al je spullen, waardoor je rig wordt gestroomlijnd in één compacte eenheid.
Je kunt iRig Keys 2 vanaf je computer of mobiele apparaat, USB-voeding of zelfs USB-batterijpakketten gebruiken, dus het is perfect voor on-the-go rigs.

Gehoord worden

Maak je nooit meer zorgen over compatibiliteitsproblemen.
iRig Keys 2 werkt direct uit de doos met iPhone, iPad en Mac/pc, en is bovendien compatibel met de meeste Android-apparaten*, zelfs de allernieuwste modellen.
Met een nieuwe koptelefoonuitgang kun je luidsprekers of koptelefoons aansluiten, zodat je nooit vast komt te zitten met de ingebouwde luidsprekers van je apparaat.
Of je nu stil wilt oefenen of door een geluidssysteem wilt blazen, iRig Keys 2 heeft je gedekt.

Onbeperkt potentieel

Het beste van alles is dat iRig Keys 2 werkt met honderden populaire muziek-apps voor iPhone, iPad, Android en Mac/pc.
Of je nu wilt leren spelen, je muziekstukken wilt oefenen, een nummer wilt componeren of live wilt optreden, er staat een oneindige stroom apps te wachten om je inspiratie te voeden.

Handige bediening

iRig Keys 2 bevat een aantal handige bedieningselementen - van modulatie- en pitchbend-wielen, een volume-uitgangsregeling, octaaf omhoog/omlaag-knoppen, programma omhoog/omlaag-knoppen, een instelknop, een ALT-knop en een data-push-encoder.
Bovendien kun je aangepaste instellingen programmeren op 4 toewijsbare knoppen voor gemakkelijke toegang tot je favoriete prestatieparameters.Met een bewerkingsmodus kun je het toetsenbord transponeren, de aanslaggevoeligheid aanpassen, het MIDI-kanaal wijzigen, knoptoewijzingen aanpassen en meer - en deze vervolgens in Sets opslaan met de Set-knop om ze in een handomdraai op te roepen.

Waar nu heen?

iRig Keys 2 is ontworpen voor draagbaarheid, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.
Het is kleiner dan andere toetsenborden met 37 toetsen op de markt en werkt op je apparaat, een USB-wandoplader of een USB-batterijpakket, wat betekent dat er geen grenzen zijn aan je creativiteit.
Ga naar buiten, laat je inspireren in je hotelkamer, oefen in de klas – waar je muzikale reis je ook naartoe brengt,

Go Pro

iRig Keys 2 Pro biedt dezelfde geweldige functies, maar met toetsen van volledige grootte voor een echt pianogevoel.
iRig Keys 2 Pro biedt superieure speelbaarheid terwijl het toch een handig, draagbaar formaat en alle geweldige functies van iRig Keys 2 biedt.

Geavanceerde softwarebundel

iRig Keys 2 bevat IK's bekroonde Mac/PC sound & groove workstation, SampleTank 4 SE, waarmee je meer dan 2000 geluiden krijgt om direct uit de doos geavanceerde tracks te creëren.
Het ontgrendelt ook gratis apps zoals SampleTank GRATIS voor iPhone iPad, iGrand Piano GRATIS voor iPhone, iPad en Android, en iLectric Piano GRATIS voor Android.

 *Vereist micro-USB naar OTG- of micro-USB naar USB-C-kabels, apart verkrijgbaar.

IK MULTIMEDIA
1 Item

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...