Alle Categorieën
  • Free shipping
  • Gratis verzending

    voor orders boven € 100,-

  • Veilig betale
  • Veilig betalen

    Met iDEAL, Paypal,
    Bancontact of
    bankoverschrijving

  • Cadeaubonnen
  • Cadeaubonnen

    niet online inwisselbaar

  • Support
  • Support

    telefonisch of email

Wie is wie?

Roland E-X50 Arranger Keyboard, 61 Toetsen



€ 339,00
Inclusief belasting

Arranger Keyboard, 61 Toetsen

Laatste items in voorraad


Roland E-X50 Arranger Keyboard

Je muzikale middelpunt.

Krachtig entertainment-keyboard met professionele Roland-sounds, automatische begeleidingsfuncties, full-range stereoluidsprekers, Bluetooth®-audio en meer.

Standaard Features

  • Veelzijdig, gebruiksvriendelijk entertainment-keyboard met professionele Roland-sounds en -functies
  • Aantrekkelijk design en vloeiende gebruikersinterface
  • Ingebouwd stereoluidsprekersysteem met onafhankelijke woofers en tweeters en basreflexpoort voor een groot, krachtig geluid
  • Rijke, expressieve akoestische piano's afgeleid van Roland thuis- en podiumpiano's
  • Bijna 700 extra klanken, waaronder elektrische piano's, orgels, orkestinstrumenten, percussie, etnische klanken, en nog veel meer
  • Met de automatische begeleidingsfunctie kun je geavanceerde muziekarrangementen via de vingerzetting van je linkerhand bedienen
  • 300 ingebouwde muziekstijlen, plus de mogelijkheid om 30 aangepaste stijlen toe te voegen met Style Converter-software voor macOS en Windows
  • Opnamefunctie voor het vastleggen van keyboard- en arranger-performances
  • Bluetooth-audio om muziek van een mobiel apparaat te streamen via het ingebouwde luidsprekersysteem
  • Microfooningang met effecten om mee te zingen
  • Hoofdelefoon jack voor stille oefensessies
  • Stereo-uitgang voor aansluiting op een grotere geluidsinstallatie indien nodig
  • USB-poorten voor aansluiting op computers en flash-opslagapparaten

Met zijn stijlvolle design, professionele Roland-sounds en geïntegreerd luidsprekersysteem plaatst het E-X50 Arranger Keyboard muzikale inspiratie en entertainment middenin je leefwereld.
Dompel je onder in onvergetelijke momenten met rijke, responsieve akoestische piano's, of wek alles tot leven met de sound van een volledige band en automatische begeleiding.
Er is ook een microfooningang met effecten als je wilt meezingen, plus ingebouwde Bluetooth®-audio om je favoriete songs te streamen vanaf je mobiele apparaat.

Of je nu een beginnende muzikant bent, muziek opnieuw ontdekt, of een veelzijdig, alles-in-één keyboard wilt voor lokale optredens: de E-X50 heeft alles wat je nodig hebt om alles samen te brengen.

Maximaal entertainment.

Wanneer je klaar bent om muziek te spelen, dan staat de E-X50 paraat om te entertainen.
Het gestroomlijnde, moderne design past goed in moderne woonruimten, terwijl het krachtige stereosysteem met een volledig frequentiebereik de kamer vult met een groots, omhullend geluid.
Voor privésessies sluit je gewoon een hoofdtelefoon of oordopjes aan en houd je de muziek voor jezelf.
En met het intuïtieve display en het slim georganiseerde paneel kun je zonder frustratie navigeren door de vele functies van de E-X50.

Rasechte Roland-piano's.

De E-X50 is uitgerust met eersteklas akoestische piano's van Roland, die tot favorieten behoren van 's werelds beste professionele muzikanten.
Onze geavanceerde technologieën zorgen voor een authentieke en inspirerende pianobeleving, met een sound en respons die elke nuance van je spel volgen.
Dat biedt een solide basis voor beginners om hun vaardigheden mee te ontwikkelen, samen met het expressieve bereik waarbij ervaren muzikanten zich helemaal thuis zullen voelen.

Sounds voor elk genre.

De E-X50 gaat verder dan akoestische piano, en biedt een universum aan extra sounds om te verkennen.
Breid je keyboardbereik uit met elektrische piano's, orgels en andere instrumenten, of ga uit je dak met een grote verscheidenheid aan gitaren en bassen.
Creëer een symfonie met orkestrale strijkers, koperblazers en percussie, of speel moderne genres met synthesizerklanken uit onze historische bibliotheek.
En zoals alle Roland-arrangers biedt ook de E-X50 een ruime keuze aan hoogwaardige regionale sounds van over de hele wereld.

Leid de band.

Met de geavanceerde automatische begeleidingsfuncties van de E-X50 kun je met je linkerhand een volledige band dirigeren terwijl je met je rechterhand meespeelt.
Geniet van 300 preset stijlen: van rock, pop en jazz tot ballads, dansmuziek en traditionele stijlen uit verschillende landen.
Beginners zullen houden van de Auto Bass Chord-modus, waarmee je akkoorden kunt aanslaan en arrangementen kunt aansturen met één of twee vingers.
Whole mode is zeer geschikt voor gevorderde toetsenisten, omdat deze de mogelijkheid biedt om arrangementen nog dieper te controleren met volledige linkerhand-akkoorden.

Stream songs en lessen via je telefoon.

Je kunt het muziekplezier eenvoudig uitbreiden door een telefoon of tablet via Bluetooth op de E-X50 aan te sluiten.
Speel mee met nummers uit je streamingbibliotheek via de ingebouwde luidsprekers, of leer nieuwe technieken door de vele instructievideo's op het web te bekijken.

Veelzijdige aansluitingen.

Als je wilt zingen, sluit je gewoon een microfoon aan op de ingang op de achterkant, en zing je door de luidsprekers van de E-X50, compleet met ruimtelijke effecten voor een professionele sound.
En als je nog meer nodig hebt om een groter publiek te entertainen, kun je de stereo-uitgangen gebruiken om in te pluggen op een groter audiosysteem.
Er is ook een USB-poort voor interfacing met je favoriete muzieksoftware, plus een USB-geheugenpoort voor het maken van back-ups van geluidsinstellingen, en E-X50-opnamen op een USB-flashstation.

Personaliseer je arrangementen.

Als je een gevorderde muzikant bent en nog meer controle over je arrangementen nodig hebt, dan ben je bij de E-X50 aan het juiste adres.
 Met onze Style Converter-software voor macOS en Windows kun je tot 30 aangepaste stijlen organiseren en in het geheugen van de E-X50 laden.
Het is ook mogelijk om toonladders, tunings en andere parameters aan te passen aan je persoonlijke performance-behoeften.

Klik HIER voor meer info en de specificaties.

 

ROLAND EX
2 Items

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

16 ander(e) product(en)