Alle Categorieën
 • Free shipping
 • Gratis verzending

  voor orders boven € 75,-

 • Veilig betale
 • Veilig betalen

  Met iDEAL, Paypal,
  Bancontact of
  bankoverschrijving

 • Cadeaubonnen
 • Cadeaubonnen

  niet online inwisselbaar

 • Support
 • Support

  telefonisch of email

Wie is wie?

Yamaha MO-DX8 Synthesizer, 88 Toetsen Gewogen€ 1.920,00
€ 1.545,00 € 375,00 korting
Inclusief belasting

Mid-Level Synthesizer, 88 Toetsen Gewogen

Let op! Artikel niet voorradig, hou rekening met langere levertijd. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.


Yamaha MO-DX Synthesizer

Geluid is het belangrijkste aspect van elk instrument.
De kracht van de MODX-synthese-engine biedt onbeperkte mogelijkheden om uw eigen unieke geluid te creëren zoals elke artiest vereist.

AWM-2
De AWM2-engine is alleen te vinden in Yamaha-muzieksynthesizers en biedt veel meer dan alleen sampleweergave.
Elk van de 16 AWM2-parts beschikt over acht volledig programmeerbare synthesizers met een filter (18 verschillende typen!), amplitude-, toonhoogte- en filter-envelopegeneratoren, negen LFO's, 3-bands EQ en een speciaal dubbel invoegeffect met Virtual Circuitry Modeling.

FM-X
FM-X is een verbazingwekkend geavanceerde pure synthesizer-engine die in staat is klassieke geluiden van de jaren 80 of hypermoderne EDM-geluiden te produceren met een ongelooflijk dynamisch bereik, kracht en natuurgetrouwheid.
De MODX beschikt over een FM-architectuur met 8 operators en 64-stemmige polyfonie, waardoor een enorm scala aan opties voor geluidsontwerp mogelijk is.
 

Super Knob
De Super Knob maakt gelijktijdige besturing van maximaal 128 parameters in een enkele Performance mogelijk.
Dit betekent dat u bijna alles kunt besturen, van mixfuncties zoals volume, panorama en effect-sends tot gedetailleerde synth-parameters zoals filters, LFO's en operators.
Dat zijn 128 parameters ... GELIJKTIJDIG!
De Super Knob kan zelfs aan een tweede FC7-regelpedaal worden toegewezen, waardoor het eenvoudig is om het geluid te manipuleren terwijl er met beide handen wordt gespeeld.

Yamaha MO-DX8
De MODX is een synthesizer voor de pianist die een piano-gefocust instrument met een enorme verscheidenheid aan geluiden nodig heeft met een gewogen toetsmechaniek en 88 toetsen.
De MODX bevat meer dan 125 jaar ervaring in het vervaardigen van Yamaha-piano's, in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van toonaangevende synthesizers.

Klik HIER voor meer info.

Klik HIER voor de specificaties.


 

 

 

 

 

MODX8

Specifieke referenties

Nog geen reviews

Gerelateerd product

15 ander(e) product(en)